Hazai pályán aratott könnyed győzelmet Miroslav Beránek együttese

Vágólapra másolva!
2007.09.29. 20:23
A Debrecen már a mérkőzés elején kétgólos előnybe került, majd a hazaiak a játékrész közepére még tovább növelték előnyüket. A második félidőben mindkét csapat betalált, de a hazaiak győzelme egy percig sem forgott veszélyben.

SOPRONI LIGA, 10. FORDULÓ

DEBRECEN-TATABÁNYA 4-1 (3-0)
Helyszín: Debrecen
Nézőszám: 4000
Játékvezető: Szabó S.
Asszisztensek: Ring Gy., Butkai Zs.
Tudósító: Magyari Csaba
DEBRECEN TATABÁNYA
12 Balogh J. 18 Polekszics
30 Kiss Z. 2 Pastva
17 Mészáros N. 66 Farkas V.
16 Komlósi 14 Balogh B.
4 Leandro 25 Németh A.
7 Dombi 27 Kriston
5 Vukmir 99 Sándor I.
9 Sándor T. 4 Caugherty
19 Dzsudzsák 5 Hajdú N.
8 Kerekes Zs. 11 Takács M.
32 Sztojkov 10 Pérez
Vezetőedző: Vezetőedző:
Miroslav Beránek Borbély László
Gólszerző: Kerekes (2.), Dzsudzsák (7.), Sándor T. (33.), Sztojkov (52. - 11-esből), ill. Takács M. (61.)
Csere: Sztojkov helyett Kouemaha (57.), Kerekes h. Sidibe (67.), Dombi h. Czvitkovics (74.), ill. Pérez h. Kozák (46.)

A Debrecen már találkozó elején eldöntötte a három pont sorsát. A második percben Dzsudzsák Balázs ugratta ki Kerekes Zsombort, aki megszerezte a vezetést a hazaiaknak.

A gólpassz után a négyszeres válogatott középpályás maga is betalált, 14 méterről szépen lőtt a bal felső sarokba, megduplázva ezzel a hazaiak előnyét.

A félidő közepére eléggé ellaposodott a mérkőzés, csak meddő próbálkozásokra futotta a Tatabánya erejéből, majd a vendéglátók tovább növelték előnyüket. Ismét Dzsudzsák Balázs adott gólpasszt, ezúttal Sándor Tamásnak, aki 4 méterről fejjel vette be a Vukasin Polekszics kapuját.

A második játékrészben ismét betalált a DVSC, a Kerekes Zsombor buktatásáért megítélt büntetőt a macedón Sztojkov lőtte a kapuba.

A labda a felső lécről pattant a gólvonal mögé. Közel tíz perccel később Polekszics hosszú felszabadítása után a 18 esztendős Takács Marcell szépített, de a gól már csak szépségtapaszt jelenthetett Borbély László együttesének.

A gólgazdag, de alacsony iramú mérkőzés végén Czvitkovics Péter szerezhetett volna újabb gólt, de a kapufa kisegítette a tabella utolsó helyén szerénykedő vendégeket, akik továbbra sem tudtak nyerni a bajnokságban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik