A kispestiek negyedik meccsükön is begyűjtötték a három pontot

Vágólapra másolva!
2007.08.11. 19:05
Továbbra is jól megy a Honvédnak, ugyanis Supka Attila tanítványai negyedik meccsüket is megnyerték az NB I-ben. A mérkőzés hőse a két gólt szerző Abraham volt. A paksiak negyedszer is vesztettek, ráadásul Tököli Attila buta módon kiállíttatta magát, majd edzőjével és a szurkolókkal is összeveszett.
Abraham kétszer is eredményes volt
Abraham kétszer is eredményes volt
Abraham kétszer is eredményes volt
Abraham kétszer is eredményes volt

NB I, 4. FORDULÓ

Helyszín: Paks
Nézőszám: 3000
Játékvezető: Szabó Zsolt
Asszisztensek: Kispál Róbert, Hegyi Péter
PAKS BP. HONVÉD
1 Kovács A. 1 Tóth I.
2 Molnár Z. 2 Mogyorósi
73 Éger 5 Benjamin
3 Salamon 20 Szmiljanics
14 Hanák 23 Vincze Z.
87 Vári 79 Genito
6 Zováth 25 Magasföldi
16 Heffler 22 Bárányos
9 Csehi 7 Ivancsics
21 Tököli 18 Abraham
8 Márkus 21 Hercegfalvi
Vezetőedző: Vezetőedző:
Lengyel Ferenc Supka Attila
Gólszerző(k): Hercegfalvi (12.), Abraham (34., 48.)
Csere: Csehi h. Báló (30.), Vári h. Horváth F. (46.), Abraham h. Koós (62.), Éger h. Horváth S. (70.), Ivancsics h. Diego (73.), Vincze Z. h. Tóth B. (77.)
Sárga lap: Mogyorósi (28.), Tököli (36.), Heffler (55.), Báló (59.), Éger (59.), Magasföldi (87.)
Piros lap: Tököli (36.)

A pont nélkül álló Paks az eddig mindhárom mérkőzését megnyerő, és a nemzetközi kupában is még versenyben lévő Honvédot fogadta.

Tizenkét perc telt el, és máris vezetett Supka Attila csapata. Éger – bár előnyösebb helyzetben volt – nem tudta megszerezni Abraham elől a labdát, az elefántcsontparti csatár lövését ugyan még védte Kovács, de Hercegfalvi már nem kegyelmezett.

A 34. percben Ivancsics labdaszerzése után pedig meg is duplázta az előnyét a Honvéd, a középpályás beívelt, és Abraham közelről a hálóba lőtt. Néhány perccel korábban egyébként le kellett cserélni Csehit Mogyorósi belépője után.

Ráadásul Tököli Attila fegyelmezetlensége végleg megpecsételte a Paks sorsát. A volt válogatott futballista ugyanis addig reklamált, amíg Szabó Zsolt játékvezető kiállította. Tököli ezután sem nyugodott le, előbb edzőjével, Lengyel Ferenccel szólalkozott össze, majd felment a lelátóra, számon kérni a szurkolóktól, hogy miket kiabálnak be neki. A futballistát végül a biztonságiak kísérték ki.

Lengyel Ferenc ugyan Horváth Ferenc beküldésével megpróbálta csapata támadójátékát feljavítani, de nem sokkal a második félidő kezdete után a harmadik gólt is megkapták a hazaiak: újra Abraham volt eredményes.

A harmadik kispesti gól után leült a mérkőzés, sok volt a szabálytalanság. Helyzetek már inkább a Paks előtt adódtak, de nem tudták ezeket értékesíteni, így továbbra is pont nélkül állnak a bajnokságban.

A Honvéd negyedik meccsét is megnyerte, így jó formában várják a kispestiek a Hamburg elleni meccset.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik