Vincze Ottó már a Ferencvárossal edz, és szívesen visszatérne

Vágólapra másolva!
2007.07.14. 00:23
Nyolc hónap kihagyás után újra játékra jelentkezett Vincze Ottó, méghozzá a Ferencvárosi TC péntek délelőtti edzésén az Üllői úton. A Győrt elhagyó középpályás nyolc esztendő után tért vissza egykori klubjához, ahol lázas munka folyik, Csank János kezei alatt készül a csapat a következő idényre. A középpályás nem titkolja, szívesen térne vissza egykori sikerei színhelyére, amire nagyon jók az esélyek. Egyelőre azonban súlyos térdsérülése után hosszú időre és alapos felkészülésre van szüksége ahhoz, hogy újra fel tudja venni a játék ritmusát tétmérkőzésen is. A hírek szerint közel a megállapodás Mátyus Jánossal is.
Vincze Ottó jól érzi magát a Fradinál, de még időre van szüksége
Vincze Ottó jól érzi magát a Fradinál, de még időre van szüksége
Vincze Ottó jól érzi magát a Fradinál, de még időre van szüksége
Vincze Ottó jól érzi magát a Fradinál, de még időre van szüksége
"Nagyszerű érzés volt, nyolc év után újra a Fradi edzésén részt venni. Erőnlétileg még nem vagyok rendben, ami nem is csoda, hiszen az elmúlt nyolc hónapban nem játszottam, de jó volt újra mozogni, labdába rúgni, kapura lőni. A sérülésem már a múlté, kondícióban kell felzárkóznom a többiekhez. Egyelőre még külön készülök, de hamarosan bekapcsolódom a közös munkába." – nyilatkozta Vincze Ottó a Ferencváros hivatalos honlapján.

A pénteki edzés tanúsága szerint a középpályás remek erőben van, Csank János szavai szerint "valósággal szétfeszül az izomtól".

Vincze azonban azt is elárulta, néhány hétig csak az edzésmunkában vesz részt, ezért a szombati ESMTK elleni mérkőzésen sem fog pályára lépni.

A játékosnak az augusztus közepén kezdődő NB II-es bajnokságig kell csúcsformába lendülnie.

Akkorra ki fog derülni, hogy számítanak-e a továbbiakban is a középpályás szolgálataira, de Vincze addig is szeretne segítségére lenni a csapatnak.

A 33 éves játékos korábban úgy nyilatkozott visszatéréséről még korai lenne beszélni, hiszen Csank János egyelőre csupán látni akarja, "mit bír a lába".

A játékost felvillanyozta a Fradi-szurkolók bíztatása, és az, hogy korábban a Vasas részéről is érdeklődtek, próbálták lebeszélni az esetleges visszavonulásról a középpályást.

Vincze Ottó legfőbb motivációját az jelenti, hogy számára egyfajta missziót jelentene visszajuttatni a Fradit az élvonalba.

Újdonság még a zöld-fehérek háza tájáról, hogy Mátyus Jánost már csak egy hajszál választja el a Fraditól, Berki Krisztián igazgatóval való tárgyalásuk során nagyon közel jutttak a megegyezéshez.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik