Erős Károly a 350. élvonalbeli meccsére készül Zalaegerszegen

Vágólapra másolva!
2007.03.09. 16:06
A 20. forduló zárómérkőzésén az Újpest csapata a Zalaegerszeghez látogat. A lila-fehérek egy győzelemmel és egy döntetlennel kezdték az idényt, míg a zalaiak otthon 2-2-t játszottak a Diósgyőrrel, majd kikaptak Győrben.
Erős Károly
Erős Károly
Erős Károly
Erős Károly
Szép jubileumhoz érkezik a 20. fordulóban Erős Károly, az Újpest középpályása. Amennyiben pályára lép a Zalaegerszeg elleni bajnokin, úgy a 350. meccsén játszik az élvonalban.
„Az én számításaim szerint már a REAC ellen elértem ezt a számot, de a statisztikusok egyöntetűen azt mondják, hogy „csak” 349-nél tartok.” – mondta Erős a Nemzeti Sport Online-nak.

A lila-fehér csapat egy győzelemmel és egy döntetlennel kezdte a tavaszi idényt: előbb hazai pályán 4-2-re verték a Bp. Honvédot, majd szintén a Szusza Ferenc-stadionban játszottak 0-0-t a REAC-cal.
„Ha berúgjuk a helyzeteket a rákospalotaiak ellen, mindenki arról beszélne, hogy milyen parádés rajtot vettünk. Igaz, így sem panaszkodhatunk, de míg a kispestiek ellen jól ment a játék, addig a második meccsen már egy kicsit akadozott a gépezet.”

Erős hozzátette, hogy rengeteg a fiatal játékos az Újpestben, így nem is lehet egyenletes a teljesítményük. Hétfőn a Zalaegerszeg ellen viszont nehéz mérkőzés vár a lilákra.
„Mind a ZTE, mind az Újpest képes bárkit megverni, a hétfői találkozón véleményem szerint a pillanatnyi forma dönt” – értékelte az esélyeket a rutinos középpályás.

Az Újpest egyébként a legjobb összeállításában léphet pályára Zalaegerszegen, mindössze a térdműtéten átesett Völgyi Dániel hiányzik a csapatból.

A másik oldalon Simon Antalnak már vannak hiányzói, a legfontosabb közülük Józsi György, aki combizomhúzódással bajlódik, míg Simonfalvi agyrázkódás, Ramadani pedig tüdőgyulladás után lábadozik.

ZALAEGERSZEGI TE - ÚJPEST FC
Tv: Sport2. Élőben az NSO-n: www.nemzetisport.hu
Helyszín: Zalaegerszeg Időpont: hétfő, 18.00 Jegyár: 400-1600 Ft
Vezeti: Solymosi P. (Szalai Z., Vámos T.)
ZTE
1 Varga Z. - 2 Kocsárdi, 5 Sebők V., 6 Botis, 14 Dianu - 8 Nagy L., 7 Molnár B., 4 Dovicsovics, 24 Máthé - 15 Lekics, 10 Sebők J.
Vezetőedző: Simon Antal
Kispad: 20 Lipcak (cserekapus), 9 Waltner, 11 Franciskovics, 17 Csóka, 19 Koplárovics, 22 Ljubojevics, 30 Tóth Z.
Sérült: Simonfalvi (agyrázkódás után), Ramadani (tüdőgyulladás után lábadozik), Józsi (combizomhúzódás)
Eltiltva: -
ÚJPEST
1 Balajcza - 2 Zaleh, 19 Vaskó, 25 Vermes, 24 Böjte - 17 Erős K., 5 Sándor Gy. - 31 Nagy O., 32 Korcsmár, 10 Kovács Z. - 28 Tisza
Vezetőedző: Urbányi István
Kispad: 23 Kövesfalvi (cserekapus), 4 Gulyás, 6 Kőhalmi, 9 Habi, 13 Mészáros M., 15 Kiss Z., 21 Tóth B.
Sérült: Völgyi (térdműtét utáni rehabilitáción)
Eltiltva: -
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik