Igor Bogdanovics a Honvédban folytatja

Vágólapra másolva!
2007.02.02. 16:26
Újabb csatár távozott a bajnoki címvédő DVSC-TEVA-tól: Igor Bogdanovics június 30-ig kölcsönben a Honvéd labdarúgója lesz. A rutinos szerb csatárt más, első és második ligás klubok is szívesen látták volna. A Borac Cacak, a Litex Lovecs, a Vojvodina, a Crvena zvezda és a Genclerbirligi korábbi támadója iránt a Vasas, a Nyíregyháza és a Pápa érdeklődött. A Debrecen végül a kispestiekkel állapodott meg.
Igor Bogdanovics ismét együtt dolgozhat Supka Attilával
Igor Bogdanovics ismét együtt dolgozhat Supka Attilával
Igor Bogdanovics ismét együtt dolgozhat Supka Attilával
Igor Bogdanovics ismét együtt dolgozhat Supka Attilával

Szavazás

Melyik csapat nyeri a magyar bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Igor Bogdanovics 32 találatot szerzett a DVSC bajnoki találkozóin, ezzel kilencedik helyen áll az együttes örökranglistáján. Az aktív futballisták közül csak az „éllovas” Sándor Tamás előzi meg.

A Honvéd új csatára 2004 elején került a hajdúsági gárdához, amelynek tagjaként két bajnoki aranyérmet szerzett. Korábban őt választották a legjobb magyarországi légiósnak, a 2004-2005-ös szezonban 15 találattal a Loki házigólkirálya volt.

A 2005-ös Bajnokok Ligája selejtezőjében kétszer vette be a Hajduk Split kapuját, s sokáig kirobbanthatatlan volt a kezdőcsapatból. Ősszel azonban már nem volt „bérelt helye”, majd sérülése után szinte teljesen kiszorult az akkor már Miroslav Beranek által dirigált együttesből.

A szerb légiós januárban szabadlistára került, de a hétvégén ennek ellenére pályára lépett a terembajnokság debreceni nyolcas döntőjében.

Igor Bogdanovics előtt már távozott Debrecenből a szintén csatár Bojan Brnovics, valamint a középpályás Böőr Zoltán. Mindketten Győrben folytatják pályafutásukat.

Halmosi Péter az angol másodosztályban érdekelt Plymouth Argyle játékosa lett, Habi Ronald Újpestre igazolt, míg Hegedűs Gyula jelenleg a Ferencvárossal gyakorol.

Madar Csaba a Nyíregyházához ment, míg a kapus Sandro Tomic éppen a Honvédhoz szerződött. Virág Béla Németországban futballozik tavasszal.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik