Rabóczki Balázs a Queen's Park Rangersnél járt

Vágólapra másolva!
2006.10.27. 10:36
Nemrég Angliába hívták próbajátékra a Sopron kapusát, Rabóczki Balázst. A hálóőr az angol másodosztályú Queen’s Park Rangers edzésein vett részt, a lehetséges átigazolásra télen térhetnek vissza a felek.
Rabóczki Balázs külföldön folytathatja
Rabóczki Balázs külföldön folytathatja
Rabóczki Balázs külföldön folytathatja
Rabóczki Balázs külföldön folytathatja

„Még a Honvéd elleni meccs előtt hívtak az angol másodosztályú Queen’s Park Rangers vezetői próbaedzésekre – mesélte érdeklődésünkre Rabóczki Balázs. – Négy napot töltöttem kint, ezalatt három edzésen, valamint orvosi vizsgálaton vettem részt.”

Paul Jones lehet a vetélytárs

A Queen’s Park Rangers jelenleg a 19. helyen áll az angol másodosztályban, a londoni klub tizenhárom mérkőzés alatt tizenhárom pontot szerzett. Legutóbbi két bajnokiján vereséget szenvedett John Gregory együttese, előbb a Derby, legutóbb pedig a Sheffield Wednesday leckéztette meg őket.

A csapatban van néhány ismert név, például a kapusposzton a veterán walesi válogatott portással, Paul Jonesszal számolhat a szakvezető, rajta kívül az Internazionale egykori balhátvédje, Mauro Milanese, valamint az északír válogatott középpályása, Steve Lomas ismertebb játékos.
A kapus hozzátette, hogy természetesen pozitív élmény volt számára a kint töltött időszak, a londoni csapat játékosaival, valamint John Gregory menedzserrel is jó kapcsolatba került, szívélyesen fogadták.

Rabóczki elmondta, hogy meg voltak elégedve a mutatott teljesítményével, és reméli, hogy sikerül külföldön folytatnia a pályafutását. A két klub várhatóan a télen tér vissza az átigazolására, a soproniak – bár valószínűleg megkérik egyik legjobbjuk árát – nem fognak akadályt gördíteni az útjába.

Addig is a kapus elmondása szerint a Sopron a legfontosabb, minél jobb teljesítménnyel próbálja segíteni csapatát. Rabóczkit egyébként az angol csapat mellett több másik külföldi csapat is figyeli, róluk azonban egyelőre nem akar beszélni a 28 éves futballista.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik