Nem sajnálják a milliárdokat

K. T.K. T.
Vágólapra másolva!
2005.05.26. 01:03
Címkék
"A DVSC-AVE Ásványvíz életében a bajnoki cím nem az út végét jelenti, hanem az első állomást egy új korszak kezdetén" - hangsúlyozta Kósa Lajos, Debrecen polgármestere a tegnapi sajtótájékoztatón.
A futball-rt.-ben a 26 százalékban tulajdonos önkormányzat első embere beszélt a legfőbb célról is: a DVSC hosszú távon - az európai középmezőnyhöz tartozva - legyen a Kárpát-medence legmeghatározóbb csapata! Ennek megvalósításához több területet érintő beruházásokra, fejlesztésekre van szükség.

Mivel az új stadion 2007 előtt nem épülhet meg, egyelőre az Oláh Gábor utcai arénát bővítik. A Bajnokok Ligája selejtezőjét már tízezren tekinthetik meg a Nagyerdőn.

Szeptember végére készülhet el a Vágóhíd utcai salakpálya helyén vagy a Gázvezeték utcában egy műfüves, 110x68 méteres játéktér, míg az év végéig átadják az Oláh Gábor utcai salakpálya helyére megálmodott kisebb méretű (70x48 m) fedett műfüves csarnokot.

Szavazás

Minek köszönheti a Debrecen bajnoki címét?

Írja be az itt látható számot!
Jövőre 200 millió forintból a Gázvezeték utcában kialakítják a hat-nyolc füves (lásd fentebb: esetleg egy műfüves) pályát, öltözőket, zuhanyzókat, irodákat magába foglaló utánpótlás-nevelő központot.

Közvetlenül a csapatot érintő hír, hogy a kedden tesztelt francia támadótól, Régis Dorntól elköszönt a DVSC, a német Freiburgtól érkezett csatár szerződtetéséről később, valamennyi jelölt szemrevételezése után határoz a szakmai vezetés és a menedzsment, amely rábólintott a Magyar Kupa-győztes Sopron felvetésére, miszerint a Szuperkupáról a szokástól eltérően ne egy mérkőzés, hanem páros meccs döntsön. A végső szót ez ügyben az MLSZ mondja ki. ---- P ---- M
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik