Lányok is nyertek a Cartoon Network Van Persie-játékán

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.09.24. 08:09
Bár ettől az Arsenal-fanok nyilván nem gyűlölik kevésbé, Van Persie a minap edzést tartott a Cartoon Network Aranylabda Bajnokság győzteseinek....

Bár ettől az Arsenal-fanok nyilván nem gyűlölik kevésbé, Van Persie a minap edzést tartott a Cartoon Network Aranylabda Bajnokság győzteseinek. Azon kívül, hogy egy magyar kissrác, Szabó András Péter is részt vehetett az edzésen, két kislány is bekerült a legjobbak közé. Bár ettől az Arsenal-fanok nyilván nem gyűlölik kevésbé, Van Persie a minap edzést tartott a Cartoon Network Aranylabda Bajnokság győzteseinek. Azon kívül, hogy egy magyar kissrác, Szabó András Péter is részt vehetett az edzésen, két kislány is bekerült a legjobbak közé.

"Lenyűgözött az a futballtudás, elkötelezettség és lelkesedés, amelyről ezek a gyerekek fiatal koruk ellenére tanúbizonyságot tettek. Bámulatos, hogy ez a sok különböző nyelven beszélő és egyéni futballstílussal játszó gyerek ilyen jól megértette egymást a foci nyelvén. Gyönyörűség volt nézni, hogy mekkora örömmel játszottak. Ismét bebizonyosodott, hogy a sport és a foci összehozza az embereket. A továbbiakban azt tanácsolom a gyerekeknek, hogy játsszanak annyit, amennyit csak lehet: az utcán, a pályán, a házban, bárhol!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik