Abby Wambach is bevállalta

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2014.08.20. 10:08
Sok sztársportolóhoz és más hírességhez hasonlóan Abby Wambach is bevállalta a kihívást: nyakon öntette magát egy vödör jeges vízzel. A...

Sok sztársportolóhoz és más hírességhez hasonlóan Abby Wambach is bevállalta a kihívást: nyakon öntette magát egy vödör jeges vízzel. A mozgalom lényege, hogy akit kihívtak, az 24 órán belül teljesítse a feladatot, aztán pedig adakozzon valamely jó ügy érdekében, és persze maga is jelöljön ki "áldozatokat".Sok sztársportolóhoz és más hírességhez hasonlóan Abby Wambach is bevállalta a kihívást: nyakon öntette magát egy vödör jeges vízzel. A mozgalom lényege, hogy akit kihívtak, az 24 órán belül teljesítse a feladatot, aztán pedig adakozzon valamely jó ügy érdekében, és persze maga is jelöljön ki "áldozatokat".

A videó alatt pedig megtaláltam a nap kommentjét:

"Én Sepp Blattert hívom ki. Igaz, nem jeges vízzel. Forró, fekete szurokkal, tollakkal és műfűvel."

A pikírt hosszászólás arra utal, hogy a napokban egy negyvennél is több profi labdarúgóból álló csoport hivatalos levélben kérte a kanadai szövetséget, a 2015-ös kanadai rendezésű vb szervezőit, valamint Sepp Blattert FIFA-elnököt, hogy ne rendezzék műfüvön a torna mérkőzéseit. Az ügyről bővebben itt írtam.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik