Sydney Leroux meztelenül az ESPN címlapján!

Vágólapra másolva!
2013.07.17. 10:07
Uraim, soha rosszabb napot, mint ez a mai! Sydney Leroux, az amerikai válogatott játékosa szerepel ugyanis az ESPN magazin Body Issue-jának legfrissebb...

Uraim, soha rosszabb napot, mint ez a mai! Sydney Leroux, az amerikai válogatott játékosa szerepel ugyanis az ESPN magazin Body Issue-jának legfrissebb számának címlapján - meztelenül! Abby Wambach, Hope Solo és Alex Morgan után ő is bevállalta - mit szóltok hozzá? Szerintem gyönyörű.Uraim, soha rosszabb napot, mint ez a mai! Sydney Leroux, az amerikai válogatott játékosa szerepel ugyanis az ESPN magazin Body Issue-jának legfrissebb számának címlapján - meztelenül! Abby Wambach, Hope Solo és Alex Morgan után ő is bevállalta - mit szóltok hozzá? Szerintem gyönyörű.


"Tudom, hogy a legtöbb nőnek problémája van a testével, úgyhogy szerettem volna megmutatni, hogy mindenki teste különböző. Egy sportolónak bíznia kell a testében, és büszkén megmutatnia azt. Nem mondom, hogy én minden elégedett voltam magammal, de eljutottam arra a pontra, amikor már nem aggódom a testem miatt."

Nos, ahogy a fotókat elnézem, nincs is miért. Hajtás után még több kép.


Itt pedig maga a modell a lap bemutatóján. Ruhában is szívdöglesztő!

ITT EGY VIDEÓ IS A FOTÓZÁSRÓL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik