Testcsel: Kaylyn, a szőke ciklon

Vágólapra másolva!
2012.10.10. 07:10
A Kötényblog új rovata, a Testcsel a gyönyörű játék lehető legszebbik oldalát hivatott bemutatni, tömöríteni és bármikor elérhetővé tenni...

A Kötényblog új rovata, a Testcsel a gyönyörű játék lehető legszebbik oldalát hivatott bemutatni, tömöríteni és bármikor elérhetővé tenni egyetlen kattintással. Mivel a képek többet mondanak majd minden szónál, nem dumálok majd túl sokat, csak bemutatom a legszebb női labdarúgókat. A kanadai válogatott egyik emblematikus figurája nem csak a szurkolók, de a fotósok és a divattervezők kedvence is. Kaylyn Kyle, a szőke ciklon.A Kötényblog új rovata, a Testcsel a gyönyörű játék lehető legszebbik oldalát hivatott bemutatni, tömöríteni és bármikor elérhetővé tenni egyetlen kattintással. Mivel a képek többet mondanak majd minden szónál, nem dumálok majd túl sokat, csak bemutatom a legszebb női labdarúgókat. A kanadai válogatott egyik emblematikus figurája nem csak a szurkolók, de a fotósok és a divattervezők kedvence is. Kaylyn Kyle, a szőke ciklon.

Kaylyn Kyle 1988. októberében született a kanadai Saskatoonban. Már igen korán kitűnt a többi focizó kislány közül, ám ahelyett, hogy ösztöndíjjal valamelyik amerikai egyetem égisze alatt folytatta volna a játékot a középiskola után, ő otthon maradt szülővárosa egyetemén – és azóta is büszkén hirdeti magáról, milyen sokat jelent neki hazája.

Carolina Morace szövetségi kapitánysága alatt lett stabil embere a felnőtt válogatottnak, 2010-ben CONCACAF-aranykupa-győzelmet, 2012-ben pedig olimpiai bronzérmet ünnepelhetett a Juharlányokkal.

Kaylyn amellett, hogy a foci az élete, imádja a divatvilágot is, és nem jön zavarba, ha fotózzák. Sőt, saját Twitter-oldalán se sajnálja képeit rajongóitól. Akik egyre többen vannak – ami ilyen portfólió mellett nem is csoda.

Kaylyn egyébként a Right To Play elnevezésű jótékonysági kampány keretein belül Libériába jár jótékonykodni - és mivel a kanadai kislányok istennőként tekintenek rá, ő szónoklattant és coachingot tanul, hogy népszerűségét megfelelően tudja hazája futballja javára fordítani. Igazi példakép!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik