Minden, amit a Magyar Kupa-döntőről tudnod kell

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2013.04.16. 10:04
Annyi a jó hír a Magyar Kupa-döntővel kapcsolatban, hogy alig győzöm rendszerbe szedni. A közérthetőség kedvéért íme, a legfontosabb tudnivalók...

Annyi a jó hír a Magyar Kupa-döntővel kapcsolatban, hogy alig győzöm rendszerbe szedni. A közérthetőség kedvéért íme, a legfontosabb tudnivalók pontokba szedve, hajtás után pedig még több érdekesség.Annyi a jó hír a Magyar Kupa-döntővel kapcsolatban, hogy alig győzöm rendszerbe szedni. A közérthetőség kedvéért íme, a legfontosabb tudnivalók pontokba szedve, hajtás után pedig még több érdekesség.

1. Akik játsszák: MTK-Astra-Bíró-Kert

2. Ahol játsszák: Székesfehérvár, Sóstói Stadion

3. Amikor játsszák: április 24. 15:00

4. A MECCSET A SPORT TELEVÍZIÓ ÉLŐBEN KÖZVETÍTI!

5. Az MLSZ Női Bizottságának sikerült szponzort találnia: a KÉSZ hárommillió forinttal támogatja az eseményt. Az erről szóló sajtóközleményt a hajtás után olvashatjátok.

6. Az MLSZ 1000 darab jegyet adott ajándékba a női kluboknak, amiből nyilván jut a szurkolóknak is. Aki szeretne ellátogatni a női MK-döntőre (és persze megnézni az utána következő Ligakupa-döntőt, az nézze meg kedvenc csapata honlapján vagy Facebook-oldalán, hogyan kaphat jegyet. Az MTK például ingyen fuvarozza is a drukkereket!

"Hárommillió forinttal támogatja a KÉSZ csoport a Női Magyar Kupa Döntőt, amellyel a magyar és nemzetközi megbízásokon is dolgozó hazai építőipari vállalatcsoport névadó szponzora lett az eseménynek.

A „KÉSZ Női Magyar Kupa Döntő” a Ligakupa-sorozat fináléjának hivatalos előmeccse lesz, amelynek résztvevői az MTK Hungária válogatottja és az Astra-Bíró-Kert FC. Eldőlt, Székesfehérvárott, a Sóstói Stadion centerpályáján rendezik meg a Liga-kupa befejező mérkőzését, amelyet a Ferencváros és a Videoton FC fog játszani. A finálé előmeccse a női magyar kupa döntője lesz, amelynek egyik résztvevője az MTK Hungária, a másik pedig az Astra-Bíró-Kert FC lesz. Idén először a női kupát támogató KÉSZ Csoport 3 millió forint összdíjazással is támogatja a rendezvényt.

"Mi, a KÉSZ-nél elszántan hiszünk a csapatsportok erejében, a csapatmunkában. A női futball rengeteget fejlődött az elmúlt években, és nagyon fontosnak tartom, hogy ez a lendület megmaradjon. Elkötelezettek vagyunk a magyar futball iránt, jól mutatja ezt a fél évtizede működtetett Labdarúgó Akadémiánk is." - hangsúlyozta Varga Mihály, a KÉSZ Csoport tulajdonosa.

A KÉSZ sporttámogatási alapelve, hogy támogassa a csapatjátékokat, valamint az utánpótlás nevelést. A női kupadöntő támogatása mellett, a KÉSZ 2007 óta sikeresen működteti a KÉSZ Labdarúgó Akadémia Alapítványt is, amely mára már 14 edző irányításával összesen 530 fiatalt foglalkoztat. Az "Új Utakon" című szakmai programjuk hivatásos felügyelője és védnöke a legendás Aranycsapat egykori hátvédje, a nemzet sportolója, Buzánszky Jenő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik