Az MLSZ elnöksége elfogadta a női labdarúgás fejlesztési tervét

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2013.03.13. 09:03
Véget ért - és sikerrel ért véget - egy több hónapos, kemény munkafolyamat, amelynek során nem csupán a női futball szakembereit, de a Kötényblog...

Véget ért - és sikerrel ért véget - egy több hónapos, kemény munkafolyamat, amelynek során nem csupán a női futball szakembereit, de a Kötényblog olvasóit, a játékosokat és a média képviselőit is megkérdeztük a női foci jelenlegi helyzetével, illetve jövőjével kapcsolatban. Az ezek alapján összeállított 77 PONT című anyagot az MLSZ elnöksége a tegnapi ülésén elfogadta. Köszönjük mindenkinek, aki tanácsaival, panaszaival, ötleteivel hozzájárult az anyag létrejöttéhez!Véget ért - és sikerrel ért véget - egy több hónapos, kemény munkafolyamat, amelynek során nem csupán a női futball szakembereit, de a Kötényblog olvasóit, a játékosokat és a média képviselőit is megkérdeztük a női foci jelenlegi helyzetével, illetve jövőjével kapcsolatban. Az ezek alapján összeállított 77 PONT című anyagot az MLSZ elnöksége a tegnapi ülésén elfogadta. Köszönjük mindenkinek, aki tanácsaival, panaszaival, ötleteivel hozzájárult az anyag létrejöttéhez!

A végeredmény elolvasható itt.

További hír, hogymegváltozik a női bizottság összetétele. Török Gábor kerül a testület élére, Markó Edina az új alelnök, az új tagok pedig Csepelyi Adrienn, Déri Diána, Konta Barbara és Kiss László.

Köszönöm a bizalmat, ahogy eddig is, úgy ezután is a női labdarúgás népszerűsítésén, elfogadtatásán dolgozom majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik