NBA: őrjöngtek a bostoni nézők az ellenfél triplája után

Vágólapra másolva!
2017.02.05. 23:58
Megható jelenettel zárult a Boston Celtics–Los Angeles Clippers mérkőzés az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján.

A Celtics győzelmét már nem fenyegette veszély, amikor az utolsó Clippers-támadás hárompontossal zárult. A bostoni csarnok szinte felrobbant ebben a pillanatban, ami nem csoda, hiszen a triplát bevágó játékos Paul Pierce volt.



A 39 éves Pierce már bejelentette, hogy a mostani idény végén visszavonul, így ez volt az utolsó mérkőzése a TD Gardenben, amelyet 1998 és 2013 között az otthonának mondhatott. A bostoni ikonnak számító kiscsatár 2008-ban bajnoki címet ünnepelt a Celticsszel, abban az évben őt választották a nagydöntő MVP-jének.

Pierce a város iránti elkötelezettségét már a meccs előtt kifejezte azzal, hogy a Super Bowl előtt álló New England Patriots logójával ellátott ruhákban érkezett meg.




Russell Westbrook ezúttal messze volt a tripla duplától (4 lepattanó, 8 assziszt), 42 pontjával azonban győzelemre vezette az Oklahoma Cityt a Portland ellen.

A játéknap harmadik összecsapásán a Toronto a Brooklyn vendégeként nyert nyolc ponttal.

A mérkőzésekről itt olvashat részletesen.

NBA, ALAPSZAKASZ
Boston Celtics
–Los Angeles Clippers 107–102
Brooklyn Nets–Toronto Raptors 95–103
Oklahoma City Thunder–Portland Trail Blazers 105–99

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik