Férfi kosár: a válogatott kerettag center marad az Albában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.19. 13:10
A bajnok és kupagyőztes csapatból Juhos Levente kötelezte el magát elsőként az új szezonra is az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapatához. A válogatott kerettag center két évre írt alá.

„Több csapattól is kaptam jó ajánlatot, de mindig is mondtam, számomra Fehérvár az első. Nagyon megszerettem a várost, az embereket is, nem akartam váltani, és szerencsére meg tudtunk állapodni – mondta Juhos az albakosar.hu-nak. – Eddig minden évben fejlődtem, az a célom, hogy a következő két szezonban is így legyen, és kitűztem magam elé, hogy a másodikra már kezdőjátékos akarok lenni. Ahogy a vezetőinket ismerem, biztos vagyok benne, hogy ismét jó csapatunk lesz, nagy célokért harcolhatunk.”Juhos az albakosar.hu-nak. – Eddig minden évben fejlődtem, az a célom, hogy a következő két szezonban is így legyen, és kitűztem magam elé, hogy a másodikra már kezdőjátékos akarok lenni. Ahogy a vezetőinket ismerem, biztos vagyok benne, hogy ismét jó csapatunk lesz, nagy célokért harcolhatunk.”

Közben Pécsen eldőlt, hogy Kovács Péter után Csabay Ádám is hosszabbít, a triplaspecialista bedobó a harmadik évadját kezdi meg a csapatnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik