Déri Csaba lesz a Falcónál az Albacomphoz aláíró Szekulovics utódja

Vágólapra másolva!
2009.06.09. 22:36
Két NB I-es férfi kosárlabdacsapat is új edző érkezését jelentette be kedden. A Falcótól három esztendei munka után távozó Szrecsko Szekulovics az Albacomp vezetőedzője lett, míg a helyét Déri Csaba vette át Szombathelyen.
Szrecsko Szekulovics három évet töltött a Falcónál
Fotó: Czagány Balázs
Szrecsko Szekulovics három évet töltött a Falcónál
Szrecsko Szekulovics három évet töltött a Falcónál
Fotó: Czagány Balázs
Szrecsko Szekulovics három évet töltött a Falcónál
A szerb Szrecsko Szekulovics, aki a két legutóbbi idényben egyaránt túljutott csapatával, a Falcóval a fehérváriakon a rájátszásban, egyéves szerződést kötött az Albával.

„Az Albacomptól kaptam a legjobb ajánlatot, szeretnék itt is eredményesen dolgozni. Ennél a klubnál mindig nagyok az elvárások, és jó lenne ennek megfelelően ismét az aranyéremért harcolni. Szombathelyről nem jön velem játékos, a keret végleges kialakítása a közeljövő feladata” – idézi Szekulovicsot a székesfehérváriak honlapja, az albakosar.hu.

Nem sokáig volt edző nélkül a Falco, ugyanis kedden megállapodott a csapat egykori játékosával, Déri Csabával. A következő szezontól a 48 éves szakember veszi át Szrecsko Szekulovicstól az együttes irányítását – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A körmendi születésű Déri Csaba 13 éves korában került a kosárlabdázás közelébe, játékosként is megfordult több helyen, míg később – többek között – Körmenden, Szombathelyen, Veszprémben, Tiszaújvárosban és Nyíregyházán dolgozott edzőként.

Utóbbi csapatot tavaly a 12. helyről a rájátszásba vezette – olvasható a szombathelyi klub hivatalos honlapján.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik