Kosárlabda Euroliga: a szövetség mégsem egyeztetett Rátgéberrel

Vágólapra másolva!
2009.02.27. 21:36
Berényi János, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke pénteken cáfolta a Szpartak Moszkvát és a női válogatottat irányító Rátgéber Lászlónak a csütörtöki nyilatkozatát a női Euroliga négyes döntőjének helyszínével kapcsolatos egyeztetésről.
A moszkvaiak vezetőedzője azt mondta: volt egy ötlete, hogy mivel a soproniak otthona túl kicsi, a budapesti Papp László Arénában lehetne a Final Four, de végül nem sikerült a magyar szövetségnél keresztülvinni ezt.

„Ez nem igaz, semmilyen egyeztetés nem történt az MKOSZ és Rátgéber László között ebben az témában. Mi amúgy nyitottan álltunk volna a kérdéshez, de hangsúlyozom, ez mindenekelőtt a final fourba jutott csapatok ügye" – mondta a szövetség első embere az MTI-nek.

Az április 3. és 5. között sorra kerülő végjáték – amelynek elődöntőjében az MKB-Euroleasing Sopron a spanyol Salamancával, a Szpartak pedig a szintén orosz Jekatyerinburggal találkozik – helyszíne egyelőre nem ismert. Az már korábban eldőlt, hogy a soproniak nem pályáznak a lebonyolításra.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik