„Ha meccset akarunk nyerni, valamennyiünknek vért kell izzadnia!”

Vágólapra másolva!
2007.11.13. 20:06
”Ha meccset akarunk nyerni, valamennyiünknek vért kell izzadnia!” - mondja Károlyi Andrea. Az Euroliga idei alapszakaszát fájó húszpontos idegenbeli vereséggel kezdte egy héttel ezelőtt a magyar bajnok MKB-Euroleasing Sopron együttese, amikor 87-67-re alulmaradt az ESB Lille Metropole vendégeként. Pedig a soproniak előzetesen nyerhetőnek tartották a franciaországi mérkőzést, ám a házigazdák meglepték a magyarokat, akik nem tudtak újítani.

Hogy miért nem, s hogy mi lehet az, ami versenyben tartja Európa elitjével a leghűségesebb magyar város reprezentáns csapatát, arról a Nemzeti Sport szerdai számában olvashatnak a csapat egyik legtapasztaltabb játékosával, Károlyi Andreával készített interjúnkban.

A Pécsről a legnagyobb honi riválishoz igazolt válogatott bedobó emellett beszél arról is, miként éli meg, hogy idén már sorozatban a négyes poszton szerepel az eddig általa betöltött bedobó pozíciójához képest.

A játékos elárulja azt is mi kell ahhoz, hogy a soproniak hazai Euroliga-bemutatkozásuk alkalmával legyőzzék az egész sorozat egyik, nem is annyira titkos favoritjának tartott - a WNBA egyik legjobb játékosát, a Phoenix Mercuryt a nyáron fennállása első nagybajnoki címéhez segítő Cappie Pondextert soraiban tudó - török bajnok, Fenerbahce csapatát.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik