SEHA-liga: Szegeden döntöttek, a Veszprémmel még tárgyalnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.04. 17:59
A férfi kézilabda SEHA-liga vezetői szeretnék, ha a legutóbbi két kiírást megnyerő MVM Veszprém továbbra is részt venne a sorozatban. A Mol-Pick Szeged nem kíván indulni a ligában.

Sajtótájékoztatót tartottak a férfi kézilabda Gazprom SEHA-liga vezetői vasárnap Varasdon az ötéves, további négy évig még biztosan létező sorozat közelebbi jövőjéről. A SEHA-liga elnöke, Mihajlo Mihajlovszki szerint nagyon jót tett a ligának, hogy a Veszprém csatlakozott. A kérdésre, miként alakulhat a Veszprém jövője a ligában, azt válaszolta, még egy évig érvényes a klub szerződése, de a magyar bajnokság finanszírozásában és szponzori támogatásában történt változások új kérdéseket vetettek fel.

„A magyar szövetség szeretné, ha a bajnokcsapat az NB I alapszakaszában is pályára lépne – mondta Mihajlovszki –, ám ez tovább zsúfolná a programját. Tárgyalunk, hogy a Veszprém maradjon.”

A varasdi sajtótájékoztatón Mihajlovszki szóba hozta, hogy a Mol-Pick Szeged csatlakozása újra szóba jött, de az egyesület nem kíván a ligában szerepelni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik