P. B. 2020.08.09 18:26 Frissítve: 2020.08.09 18:52

Női kézi: a Szombathely edzőjét megütötték, eltört az orra

Kellemetlen esetbe keveredett Marosán György, a Szombathely NB I-es női kézilabdacsapatának vezetőedzője, akinek a vaol.hu beszámolója szerint a helyi vásárcsarnokban eltörték az orrát.

Marosán Györgynek (jobbra) nem jött be a békebíró szerepe (Fotó: Unger Tamás/Vas Népe)

„Minden ok nélkül történt az egész – elevenítette fel a történteket megkeresésünkre Marosán György.Vasárnap kora reggel, öt óra, fél hat körül beálltunk a sorba a büfé előtt és a barátom megkérdezte a közelünkben lévő fiatalembert, hogy sorban áll-e vagy már lángost eszik, erre azt mondta, hogy már eszik, de vesz még egyet. Én nem is foglalkoztam ezzel, épp a telefonomon olvasgattam a híreket, de ezalatt is ment a diskurzus a cimborám és a srác között, hogy akkor vesz-e még egyet, beáll-e akkor elénk a sorba és végül összeszólalkoztak ezen. Ekkor már én is odaléptem, hogy ne vitatkozzanak már ezen, hát nem mindegy, hogy két perccel előbb vagy utána tudunk lángost enni? Ezek után jött a semmiből az ütés az ismerősömmel vitatkozó srác mellett álló fiatalembertől és tört el az orrom. A fiatalember, aki megütött, azóta többször is keresett már, személyesen és telefonon is, elmondta, megbánta amit tett. Úgy gondolom, a megbocsátás nagy erény, amit olykor gyakorolnunk kell egymás irányába. Természetesen csalódott vagyok az eset miatt, de megbocsátok és remélem, egy életre szóló lecke volt az úriembernek a tette és tanulság, hogy az erőszak semmire sem jelent megoldást. Én pedig maradok az edzősködésnél – a békebíró szerep nem jött be.”

A vaol.hu megkereste a Vas Megyei Rendőr-Főkapitányságot, ahonnan Cser Zsófia sajtóreferens közölte: „Ma a kora reggeli órákban a Vásárcsarnoknál vásárlás közben kialakult szóváltás fajult tettlegességig. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.”
2020.09.23 18:07:22

Kézilabda NAGY PÉTER (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Megtépázta a koronavírus a magyar csapat keretét, csak három góllal kapott ki a Szeged a bombaerős lengyel csapattól.

2020.09.23 16:08:14

Kézilabda PAPP BÁLINT (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A Siófok hazai pályán győzelemre számított, de a tízgólos különbséget is alig kerülte el.

2020.09.19 13:48:29

Kézilabda H. D.

A Danyi-csapat a szünetben még csak egy góllal vezetett, végül 15-tel verte meg a Podravkát.

2020.09.18 09:29:57

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

Az elmúlt hetek győzelmeit látva egyre bizonyosabb, hogy a Veszprém megtalálta a hiányzó láncszemet, akit Rodrigo Corralesnek hívnak.

2020.09.16 20:15:02

Kézilabda V. Sz. (összefoglaló), B. Á. (percről percre)

A bakonyi együttes a francia Nantes otthonában elért győzelemmel kezdte az új BL-idényt.