Női kézi: nem fogadták el Elek Gábor lemondását az FTC-nél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.22. 16:59
null
Elek Gábor marad az FTC vezetőedzője (Fotó: Szabó Miklós, archív)
A női kézilabda NB I-ben szereplő FTC-Rail Cargo Hungaria a hivatalos honlapján, a fradi.hu-n tudatta: a klub elnöksége nem fogadta el Elek Gábor lemondását. Mint ismert, a tréner a Bajnokok Ligájából való kiesés után jelezte a távozási szándékát.

 

 

Elek Gábor, a Ferencváros edzője a Nemzeti Sportnak a következőket nyilatkozta lemondásának benyújtása után:

„Miután a célkitűzést, a legjobb nyolc közé jutást a Bajnokok Ligájában nem sikerült teljesítenünk, úgy éreztem korrektnek, ha felajánlom a lemondásomat. A döntés a klub elnökségétől függ, de én nyitott vagyok a további együttműködésre.”

A klub elnöksége pedig úgy döntött, nem fogadja el a szakvezető lemondását, ehelyett a szezon végén értékeli majd újra teljességében az eredményeket.

„A Ferencváros kézilabda-szakosztályának elnöksége elemezte a női csapat BL-ből való nem várt kiesése által kialakult helyzetet, valamint értékelte az első féléves munkáját is, melyet a szezon hátralévő idejében havonta el fog végezni.

Az elnökség Elek Gábor szezon közbeni lemondását nem fogadta el, mivel a csapat és a szakmai stáb munkájának végleges értékelésére, azaz a célok és az elért eredmények áttekintésére a szezon végén kerül sor" – olvasható a Ferencváros hivatalos honlapján megjelent közleményben.

Az FTC a Buducsnoszttól elszenvedett vereség miatt nem folytathatja a szereplését a Bajnokok Ligájában, a nemzetközi kupákban viszont továbbra is érdekelt, a KEK nyolcaddöntőjében szerepel legközelebb, a norvég Tertnes Bergen ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik