Női kézi: Grubisic váltja az anyai örömök elé néző Lundét a Győrben

BÁLINT MÁTYÁSBÁLINT MÁTYÁS
Vágólapra másolva!
2014.08.05. 00:03
null
A 27 éves Grumisic BL-meccsen még gólt is szerzett (Fotó: Imago)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a horvát Jelena Grubisic lesz a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatánál az anyai örömök elé néző Katrine Lunde helyettese a 2014–15-ös szezonban.

A Győri Audi ETO hétfőn honlapján repítette világgá a hírt, mely szerint Katrine Lunde várandós, és ezért klubjában és a norvég válogatottban sem lép pályára.

A fiatal, de jelenleg sérült Csapó Kyra december környéki visszatéréséig Herr Orsolya személyében egyetlen hadra fogható kapussal rendelkező Győr kétszeresen is nehéz helyzetbe került hirtelen, de Jelena Grubisic megszerzésével sikerült kihozni a maximumot a vészterhesnek induló szituációból.

Úgy tudjuk ugyanis, hogy a Krim Ljubljana és a horvát válogatott 27 esztendős kapusát sikerült elcsábítani a szebb – és nagyobb anyagi biztonságban töltött – napokat is látott szlovén bajnoktól, de a megegyezés hivatalos bejelentésére még várni kell.

Grubisic persze nyilván nem Lunde, de hát senki sem az – a világ legjobb klubjának is megfelelő képességű, a csapataikhoz nem száz százalékig bebetonozott kapusok közül viszont messze a legjobb választás.

MINŐSÉGI CSERE – A KAPUSVÁLTÁSRÓL SZÓLÓ TELJES CIKKET KERESSE A KEDDI NEMZETI SPORTBAN!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik