Női kézi EHF-kupa: nem forgott veszélyben a Dunaújváros továbbjutása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.22. 11:48
A Dunaújváros a hétgólos hazai győzelem után idegenben csak 27–25-re kapott ki a CSM Romantól a női kézilabda EHF-kupa második selejtezőkörének visszavágóján, így továbbjutott.

A Kohász magabiztos előnyről várhatta a romániai visszavágót, amelyre meglehetősen szokatlan időpontban, helyi idő szerint délelőtt 11 órától került sor. A Dunaújváros továbbjutása nem forgott veszélyben, a hazaiak egyszer sem tudtak olyan különbségű előnyre szert tenni, amely alapján felcsillanhatott volna előttük a remény, hogy megfordíthatják a párharcot.magabiztos előnyről várhatta a romániai visszavágót, amelyre meglehetősen szokatlan időpontban, helyi idő szerint délelőtt 11 órától került sor. A Dunaújváros továbbjutása nem forgott veszélyben, a hazaiak egyszer sem tudtak olyan különbségű előnyre szert tenni, amely alapján felcsillanhatott volna előttük a remény, hogy megfordíthatják a párharcot.

A Dunaújvárost megelőzően a Vác is bejutott az EHF-kupa selejtezőjének harmadik fordulójába, míg a DVSC kétgólos hátrányát kísérli meg ledolgozni a lengyel Zaglebie Lubin ellen.

NŐI KÉZILABDA EHF-KUPA
2. selejtezőkör, visszavágó
CSM Roman (román)–Dunaújvárosi Kohász KA 27–25 (13–13)
DUNAÚJVÁROS:
Tomasevics – Klujber 5, Szekerczés 4, Cifra, Micijevic 6, Szalai B. 3, Molnár B. 1. Csere: Csapó, Oguntoye (kapusok), Dombi 1, Nick, Bouti 2, Kovács Anna 2, Takács D. 1, Monori. Vezetőedző: György László
Továbbjutott:
a Dunaújváros 56–51-es összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik