Női kézi: Böhn a gyerekeinek is megmutatná hazánkat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.14. 16:53
A gyógyíthatatlan leukémiával küzdő Karl Erik Böhn reméli, lesz lehetősége még ellátogatni Magyarországra, ahová a gyerekeit is magával hozná.

„A körülményekhez képest egészen jól vagyok, bár most éppen egy kórházi vértesztet hajtottak végre rajtam. Az ereimben a hemoglobin napról napra egyre kevesebb oxigént szállít, s ezt a folyamatot szeretnék a szakemberek lelassítani, hogy a hátralévő időmet meghosszabbítsuk” – mondta a Blikknek Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Mint ismert, a norvég szakember az utóbbi időben alternatív kezelést kap.Blikknek Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Mint ismert, a norvég szakember az utóbbi időben alternatív kezelést kap.

„Ha megérem a márciust, és olyan állapotba kerülök, hogy nem lesz akadálya, betartom az ígéretemet, és Magyarországra utazom. Szeretnék elbúcsúzni a csapatomtól, a szurkolóktól, az ottani barátaimtól. Nagyon megszerettem ezt az országot. Éppen ezért nem is egyedül mennék, hanem magammal vinném a lányomat, Jennyt és a fiamat, Filipet. Nekik is meg akarom mutatni a második otthonomat. Remélem, az élet ezt a lehetőséget még megadja nekem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik