Női kézi: két meccs a Görbiczet lefejelő Knezsevicsnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.13. 17:43
null
Knezsevicsnek két meccset kell kihagynia (Fotó: Korponai Tamás, archív)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) két mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Milena Knezsevicset, a Buducsnoszt Podgorica játékosát – adta hírül hivatalos honlapján a szervezet. Mint ismert, Knezsevics lefejelte Görbicz Anitát, a Győri ETO irányítóját a két csapat vasárnapi találkozóján.

A vasárnapi, Buducsnoszt Podgorica–Győri ETO (26–26) Bajnokok Ligája-mérkőzés utolsó pillanataiban Knezsevics nemes egyszerűséggel lefejelte Görbicz Anitát, majd ő maga is összeesett a parketten. Mint beszámoltunk róla, a Győri ETO kezdeményezésére az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hétfőn fegyelmi eljárást indított Milena Knezsevics ellen, aki az eset után elnézést kért tettéért.

A fegyelmi eljárás eredményét csütörtökön hirdette ki az európai szövetség: két mérkőzésre szóló eltiltás Knezsevicsnek.

Mindez azt jelenti, hogy Knezsevicsnek ki kell hagynia a középdöntő utolsó meccsét (a Buducsnoszt a Krimmel találkozik), illetve az elődöntőt. Ha bejut a fináléba Budapesten a montenegrói együttes, akkor ott már játszhat az irányító-átlövő.

Az esetleges fellebbezésnek nincsen halasztó hatálya, tehát eltiltását mindenképpen meg kell kezdeni a Krim Ljubljana elleni csoportmeccsen.

AZ A BIZONYOS MOZDULAT

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik