Női kézi BL: Bocsánat, drága Anita! - üzeni Knezsevics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.10. 22:51
Milena Knezsevics, a montenegrói Buducsnoszt Podgorica játékosa bocsánatot kért Görbicz Anitától, amiért sportszerűtlenül lefejelte őt a vasárnapi Buducsnoszt–Győri ETO női kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzés (26–26) hajrájában – írta hétfő este több montenegrói honlap a játékos rajongói Facebook-profilján közzétett nyílt levél alapján.

„Drága Anita, megragadom az alkalmat, hogy bocsánatot kérjek tőled, a klubomtól, amelyet tisztelek és szeretek, továbbá a nagyközönségtől azért a sportszerűtlenségért, amit tegnap elkövettem – idézik a Milena Knezsevics által írt nyílt levelet. – Nemcsak nekem fáj, amit elkövettem, hanem nagyon sok olyan embernek, akit mélységesen tisztelek, köztük neked. Tudom, nincs mentségem, mégis arra kérlek, hogy fogadd el őszinte bocsánatkérésemet, mint bűntudatom bizonyítékát. Az ilyen viselkedés egyáltalán nem jellemző rám, és mindent meg fogok tenni, ami az erőmből telik, hogy elfeledtessem, és hogy ne erről emlékezzen majd rám az utókor. Tudom, hogy ez nagyon sok erőfeszítést igényel majd, de állok elébe, ahogyan eddig is minden kihívás elé. Remélem, megerősödve kerülök ki ebből az ügyből, és meg tudom mutatni mindenkinek, hogy Milena Knezsevics igenis tiszteli a fair playt, és él-hal ezért a gyönyörű sportágért.”Milena Knezsevics által írt nyílt levelet. – Nemcsak nekem fáj, amit elkövettem, hanem nagyon sok olyan embernek, akit mélységesen tisztelek, köztük neked. Tudom, nincs mentségem, mégis arra kérlek, hogy fogadd el őszinte bocsánatkérésemet, mint bűntudatom bizonyítékát. Az ilyen viselkedés egyáltalán nem jellemző rám, és mindent meg fogok tenni, ami az erőmből telik, hogy elfeledtessem, és hogy ne erről emlékezzen majd rám az utókor. Tudom, hogy ez nagyon sok erőfeszítést igényel majd, de állok elébe, ahogyan eddig is minden kihívás elé. Remélem, megerősödve kerülök ki ebből az ügyből, és meg tudom mutatni mindenkinek, hogy Milena Knezsevics igenis tiszteli a fair playt, és él-hal ezért a gyönyörű sportágért.”

Mint beszámoltunk róla, a Győri ETO kezdeményezésére az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hétfőn fegyelmi eljárást indított Milena Knezsevics ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik