Női kézi BL: a szakértőknél az FTC a leggyengébb, az ETO 3.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.31. 18:16
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) rendszeresen összeállított erősorrendjében a Ferencváros az utolsó a női Bajnokok Ligájában még versenyben lévő nyolc csapat között. A Győr a harmadik helyet foglalja el a listán.

Az összeállításban utolsó helyre tett FTC-Rail Cargo Hungaria jellemzésében elismerik a magyar csapat remek hazai teljesítményét, de az ehfcl.com megjegyezte, hogy gyenge idegenbeli szereplése miatt nem kerülhet feljebb a rangsorban. A Fradi a második csoportkörben kikapott a Rosztov, a Baire Mare és a Larvik otthonában is, valamint a néhány napja Győrben elszenvedett 11 gólos bajnoki vereség sem mellette szól.ehfcl.com megjegyezte, hogy gyenge idegenbeli szereplése miatt nem kerülhet feljebb a rangsorban. A Fradi a második csoportkörben kikapott a Rosztov, a Baire Mare és a Larvik otthonában is, valamint a néhány napja Győrben elszenvedett 11 gólos bajnoki vereség sem mellette szól.

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára került a Győri Audi ETO KC. A szakértők – a magyar Mártha Bence, a német Björn Pazen, a macedón Amina Idrizi és a román Adrian Costeiu – megemlítik a meglepő dunaújvárosi döntetlent az NB I-ben és a Győr tavalyi, félresikerült szezonját Az idei jobb szereplés mellett pozitívum Görbicz Anita visszatérése, akivel tovább menetelhet a csapat a final four felé.

Az erősorrendet nem meglepő módon az eddig veretlen Rosztov-Don vezeti, a második helyen pedig a Bajnokok Ligája címvédője, a Budocsnoszt Podgorica áll.

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
A NEGYEDDÖNTŐ MEZŐNYÉNEK ERŐSORRENDJE AZ EHF SZAKÉRTŐINEK VÉLEMÉNYE ALAPJÁN

1. Rosztov-Don (orosz)
2. Buducsnoszt Podgorica (montenegrói)
3. GYŐRI AUDI ETO KC
4. Vardar Szkopje (macedón)
5. Larvik (norvég)
6. HCM Baia Mare (román)
7. CSM Bucuresti (román)
8. FTC-RAIL CARGO HUNGARIA

A NEGYEDDÖNTŐ PROGRAMJA
FTC-RAIL CARGO HUNGARIA–GYŐRI AUDI ETO KC
ápr. 2., 15.00
ápr 9., 17.00
HCM Baia Mare (román)–Buducsnoszt Podgorica (montenegrói)
ápr. 2.
ápr. 10.
Vardar Szkopje (macedón)–Larvik (norvég)
ápr. 2.
ápr. 10.
CSM Bucuresti (román)–Rosztov-Don (orosz)
márc. 31.
ápr. 9.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik