Női kézi BL: a Győrnek 12 gólt dobó fradista lett a forduló legjobbja

Vágólapra másolva!
2019.03.07. 13:22
Nerea Penát, az FTC Rail-Cargo Hungária átlövőjét választották meg a női kézilabda Bajnokok Ligája legutóbbi fordulójának legjobb játékosának – számolt be róla az Európai Kézilabda-szövetség (EHF).

A 29 éves spanyol játékos a középdöntő 5. fordulójában a címvédő Győri ETO elleni rangadón 12 gólt szerzett (ebből hármat hétméteresből). Fontos szerepe volt abban, hogy a Fradi pontot szerzett vendégként legnagyobb riválisa otthonában (32–32).

Az EHF hivatalos közösségi felületein jelezte, a szurkolók szavazatai alapján a Ferencváros spanyol válogatott játékosa lett a legutóbbi forduló legjobbja.(32–32).

Az EHF hivatalos közösségi felületein jelezte, a szurkolók szavazatai alapján a Ferencváros spanyol válogatott játékosa lett a legutóbbi forduló legjobbja.

EHF Champions League on Twitter

She is the personification of dynamism! Whether it's her first, second or third step - she is always devastating! She is excellent at creating chances for herself, and sometimes even out of nothing! @nereitxu25 from @ftckezilabda is our best player in the Round! #ehfcl https://t.co/xbL4vj6BoX




 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik