HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.14 21:27 Frissítve: 2018.06.14 22:03

Női kézi: „A Ferencváros bedobott közénk egy kis kézigránátot”

Öt játékos távozik és várhatóan ugyanennyi érkezik az Érd női kézilabdacsapatához. Minderről Tekauer Norbert elnök beszélt egy tévéműsorban, amelyből az is kiderült, hogy a Klivinyi Kinga körüli hercehurca alaposan rányomta a bélyegét az együttes előző szezonban nyújtott teljesítményére, de végül sikerült újra megszerezni a harmadik helyet a bajnokságban, immár sorozatban hatodszor.

HIRDETÉS

 

„Eleve úgy indult a szezon, hogy bedobtak közénk egy kis kézigránátot azzal, hogy a felkészülés megkezdése után egy héttel a Ferencváros megkereste Klivinyi Kingát, hogy igazoljon oda – mondta Tekauer Norbert az Érd Tv Párbeszéd című műsorában. – Úgy gondolom, ez etikailag nem volt a legjobb húzás a Ferencváros részéről. Ilyen körülmények között kezdtük meg a felkészülést és a bajnokságot, hogy van egy játékos, akit menet közben még valaki el akar vinni. Ez nem jó ómen, talán rá is nyomta a bélyegét az egész éves teljesítményünkre. Hozzáteszem, hogy nemcsak a miénkre, hanem Klivinyi Kingáéra is, de a többi játékoson is lehetett érezni, hogy nyomot hagyott bennük is ez a hercehurca.”

Mint ismert, ha tavaly nem is jött össze a klubváltás, idén igen, a vállműtét után lábadozó Klivinyi a következő szezont már az FTC-nél kezdi meg.

Az elnök beszélt a keret átalakulásáról is, a tervek szerint megint ugyanannyi érkező lesz, mint távozó. Klivinyi mellett elhagyja az együttest a svéd Jamina Roberts, aki a dán Randersben folytatja, valamint hazatér Montenegróba a pályafutása befejezését tervező Andjela Bulatovics, aki a Buducsnoszt Podgoricától kapott ajánlatot. A Győrbe kölcsönadott spanyol Mireya González Siófokra igazolt, míg a fiatal jobbszélső, Bernát Dorina az NB I-be feljutó Egerhez távozik.

Az új szerzeményeket július 16-án mutatják be, de egy-két név előkerült a zuhanyhíradóban. Mint beszámoltunk róla, balátlövőposztra érkezik a cseh Marketa Jerabková, és a Fehérvárt elhagyó szerb Jelena Lavko esetében is hallani az érdi folytatásról. 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.25 11:48:05

Kézilabda nemzetisport.hu

A magyar válogatott egyetlen európai ellenfelet kapott vb-csoportjában: a kapitány szülőhazáját, Svédországot.

2018.06.21 00:35:50

Kézilabda BALLAI ATTILA

NS-VÉLEMÉNY. Győzött a jobb.

2018.06.13 18:09:33

Kézilabda nemzetisport.hu

A szlovénok nyertek Veszprémben, de összesítésben egy góllal a magyar válogatott volt a jobb.

2018.06.10 13:46:17

Kézilabda BALLAI ATTILA, VINCZE SZABOLCS

Golovin Vlagyimir elégedett a felkészüléssel, de nem tudja, melyik arcát mutatja a csapat.

HIRDETÉS
HIRDETÉS