HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.14 21:27 Frissítve: 2018.06.14 22:03

Női kézi: „A Ferencváros bedobott közénk egy kis kézigránátot”

Öt játékos távozik és várhatóan ugyanennyi érkezik az Érd női kézilabdacsapatához. Minderről Tekauer Norbert elnök beszélt egy tévéműsorban, amelyből az is kiderült, hogy a Klivinyi Kinga körüli hercehurca alaposan rányomta a bélyegét az együttes előző szezonban nyújtott teljesítményére, de végül sikerült újra megszerezni a harmadik helyet a bajnokságban, immár sorozatban hatodszor.

HIRDETÉS

 

„Eleve úgy indult a szezon, hogy bedobtak közénk egy kis kézigránátot azzal, hogy a felkészülés megkezdése után egy héttel a Ferencváros megkereste Klivinyi Kingát, hogy igazoljon oda – mondta Tekauer Norbert az Érd Tv Párbeszéd című műsorában. – Úgy gondolom, ez etikailag nem volt a legjobb húzás a Ferencváros részéről. Ilyen körülmények között kezdtük meg a felkészülést és a bajnokságot, hogy van egy játékos, akit menet közben még valaki el akar vinni. Ez nem jó ómen, talán rá is nyomta a bélyegét az egész éves teljesítményünkre. Hozzáteszem, hogy nemcsak a miénkre, hanem Klivinyi Kingáéra is, de a többi játékoson is lehetett érezni, hogy nyomot hagyott bennük is ez a hercehurca.”

Mint ismert, ha tavaly nem is jött össze a klubváltás, idén igen, a vállműtét után lábadozó Klivinyi a következő szezont már az FTC-nél kezdi meg.

Az elnök beszélt a keret átalakulásáról is, a tervek szerint megint ugyanannyi érkező lesz, mint távozó. Klivinyi mellett elhagyja az együttest a svéd Jamina Roberts, aki a dán Randersben folytatja, valamint hazatér Montenegróba a pályafutása befejezését tervező Andjela Bulatovics, aki a Buducsnoszt Podgoricától kapott ajánlatot. A Győrbe kölcsönadott spanyol Mireya González Siófokra igazolt, míg a fiatal jobbszélső, Bernát Dorina az NB I-be feljutó Egerhez távozik.

Az új szerzeményeket július 16-án mutatják be, de egy-két név előkerült a zuhanyhíradóban. Mint beszámoltunk róla, balátlövőposztra érkezik a cseh Marketa Jerabková, és a Fehérvárt elhagyó szerb Jelena Lavko esetében is hallani az érdi folytatásról. 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.12 00:42:24

Kézilabda nemzetisport.hu

2018.11.11 16:06:23

Kézilabda nemzetisport.hu

Félidőben még a Skjern vezetett, mégis háromgólos szegedi siker született a BL-ben.

2018.11.11 14:13:47

Kézilabda nemzetisport.hu

A szünetben már hét góllal vezetett a román sztárcsapat, ennek ellenére az FTC továbbjutott.

2018.11.10 14:48:50

Kézilabda nemzetisport.hu

A meccs elején gyorsan ellépett néggyel a magyar csapat, de az átlövők szétlőtték Mikler kapuját.

2018.11.10 13:15:36

Kézilabda nemzetisport.hu

A Krim elleni sikerrel máris bebiztosította a csoportelsőséget a címvédő.

HIRDETÉS
HIRDETÉS