Női kézi: Mayer, Herr és két légiós is távozik Fehérvárról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.26. 16:40
Négy játékos biztosan elhagyja a női kézilabda NB I-et a nyolcadik helyen befejező Alba Fehérvárt.

Az albakezi.hu beszámolója szerint a korábbi válogatott beálló, Mayer Szabina már nem vett részt az évzárón. A nemrég porccal műtött játékos a közelmúltban közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal. Nem tudni, hol folytatja pályafutását, elmondása szerint még nem kötelezte el magát egyetlen együttessel sem. albakezi.hu beszámolója szerint a korábbi válogatott beálló, Mayer Szabina már nem vett részt az évzárón. A nemrég porccal műtött játékos a közelmúltban közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal. Nem tudni, hol folytatja pályafutását, elmondása szerint még nem kötelezte el magát egyetlen együttessel sem.

A szerb válogatott jobbátlövő, Jelena Lavko egy másik, hazai, élvonalbeli együttesben folytatja, új munkáltatója nevét még nem árulta el, annyit azonban igen, hogy nem helyezkedik messze Fehérvártól. Új klubjával egy plusz egy éves megállapodást köt.

A macedón válogatott átlövő, Elena Djordjievszka is távozik, a román SCM Craiova együttesében folytatja. Herr Orsolya is elhagyja a Fehérvárt, a kapus még nem döntött arról, folytatja-e pályafutását vagy sem. Iskolai tanulmányaiból egy esztendő még van – a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusánnak hallgatója –, de az is elképzelhető, hogy a civil életben helyezkedik el. Már egy évvel ezelőtt is gondolkodott a búcsún, aztán egy évet aláírt a Fehérvárhoz.

Lehetséges érkezők is vannak a célkeresztben, de konkrét nevekkel még nem tudott szolgálni a csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik