Kézi: Dzsudzsák pénzzel és mezzel segíti az elhunyt szurkolók családjait

Vágólapra másolva!
2016.03.02. 09:08
Újabb ismert sportolók vagy sportbarátok jelentkeztek a debreceni kézilabdaklubnál, hogy adományaikkal segítsék a vasárnap közúti balesetben elhunyt három Loki-szurkoló családját.

A debreceni jégkorongklub egy egyedi tervezésű mezt adományoz, a Fehérvár AV19 jégkorongozói is elküldik együttesük dresszét.

Bursából telefonált Dzsudzsák Balázs, aki válogatott meze mellé 300 ezer forintot is felajánlott.

A Kaposvár mellett élő sportbarát, Gécsek Regina egy számára nagyon fontos ereklyét, a magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai által aláírt pólót ajánlott fel, amelyet a Csurgóban játszó Székely Mártontól kapott.

Pelles Tibor, a DVSC egyik leglelkesebb és legrégibb szurkolója is egy kuriózummal járul hozzá az árveréshez, ő Dombi Tibor válogatott mezét adta át, amelyben a debreceni legenda 1997. november 5-én, a Jugoszlávia–Magyarország vb-pótselejtezőn lépett pályára.

Egy másik lelkes debreceni sportbarát, Bokor Lajos egy több mint két évtizedes relikviát, az 1994-es DVSC–Viborg EHF-kupadöntőre kiadott, s a főszereplők által dedikált pólót ajánlott fel.

A magyar TrollFoci is adományozott. Rekop Györgyék a TrollFoci TV adásai alatt gyűjtött ereklyék közül ajánlották fel Nikolics Nemanja legiás dresszét és Mervó Bence válogatott mezét, amelyben a tavalyi U20-as vb-n játszott.

Korábban többek közt Tőzsér Dániel, a Veszprém kézilabdacsapata és a Szolnok kosárcsapata ajánlotta fel mezét az áldozatok hozzátartozóinak megsegítésére.

Az esetleges további felajánlásokat csütörtök estig várja a debreceni klub, pénteken megkezdődik a licit az értékes sportereklyékre. A bevételt kapják meg az áldozatok hozzátartozói.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik