Kézi: Tőzsér is felajánlotta mezét az elhunyt szurkolók családjainak megsegítésére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.29. 21:10
Mint ismert, vasárnap közúti balesetben életét vesztette három, Békéscsabáról hazafelé tartó Loki-szurkoló.

Hétfőn a Veszprémi Kézilabda Sport Egyesület, azMVM Veszprémcsapata ajánlott fel egy dedikált mezt, melynek elárverezésből az áldozatok családját, illetve a tragédiát túlélő szurkolót szeretné támogatni – számolt be róla a debreceni klub a hivatalos honlapján.
MVM Veszprémcsapata ajánlott fel egy dedikált mezt, melynek elárverezésből az áldozatok családját, illetve a tragédiát túlélő szurkolót szeretné támogatni – számolt be róla a debreceni klub a hivatalos honlapján.

A nemes gesztus minden képzeletet felülmúló összefogást hozott. Elsőként a balesetet túlélő szurkoló szűkebb pátriájából jelentkeztek, így a Balmaz-Kamilla Gyógyfürdő NB II-es labdarúgóiés aKőnig Trade Balmazújváros NB I-es kézilabdázóiajánlottak fel egy-egy dedikált mezt. Nem sokkal később Tóth Zoltán, aSzolnoki Olaj KKkosárlabda bajnokcsapatának ügyvezetője jelezte, hogy egy olyan mezt küldenek a nemes célra, amelyben a Eurocup második csoportkörében játszott az Olaj. Hétfőn délután pedig egy debreceni nevelésű válogatott futballista tett tanúbizonyságot arról, hogy nem felejtette el a cívisvárost,Tőzsér Dániel, a Queens Park Rangers légiósa ajánlotta fel dedikált mezét – tette hozzá a dvsckezilabda.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik