Kézi: a Veszprém ajánlatával nem tudott versenyezni a Kiel

Vágólapra másolva!
2014.06.04. 19:15
Három év alatt három Kiel-játékos teszi át a székhelyét Veszprémbe: tavaly Momir Ilics, idén Christian Zeitz, míg jövőre Aron Pálmarsson igazol a magyar bajnok kézilabdacsapathoz. Klaus Elwardt, a Kiel ügyvezető igazgatója szerint Pálmarsson esetében sem tudtak versenyezni a Veszprém ajánlatával.

Mint arról korábban beszámoltunk, az izlandi irányító szerződésének lejártát követően, 2015 nyarán csatlakozik a Veszprémhez.Mint arról korábban beszámoltunk, az izlandi irányító szerződésének lejártát követően, 2015 nyarán csatlakozik a Veszprémhez.

„Tettünk egy ajánlatot Aronnak, amit az ügynöke is tisztességesnek nevezett. Sajnáljuk, hogy jövőre távozik tőlünk, de nem tudtunk versenyezni a Veszprém sokkal magasabb ajánlatával. Ugyanakkor nem hibáztathatunk egy olyan fiatal játékost, aki öt év során mindent megnyert velünk, hogy új kihívást keres” – mondta Elwardt, aki szerint Rasmus Lauge, Domagoj Duvnjak és Filip Jícha révén meg tudják oldani a pótlását, de természetesen nem mondtak le új játékos igazolásáról sem.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik