Kép: Bánhidi mezt cserélt Hangával Barcelonában

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.01. 18:09
Magyarok, ha találkoznak! A Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatának játékosa, Bánhidi Bence, és a Barcelona kosárlabdázója, Hanga Ádám mezt cserélt egymással Barcelonában.

A mezcserére Hanga bejegyzése szerint a Barcelona kosarasainak Baxi Manresa elleni katalán derbije után került sor. Mint ismert, a Mol-Pick Szeged szombaton éppen ugyanabban a csarnokban – a Palau Blaugranában – lépett pályára a Barcelona kézilabdázói ellen, mint amelyben vasárnap a kosármeccset rendezték. Bánhidit a képek tanúsága szerint csapattársa, Bodó Richárd is elkísérte, majd a beálló az Espanyol–Atlético Madrid mérkőzésről is bejelentkezett. lépett pályára a Barcelona kézilabdázói ellen, mint amelyben vasárnap a kosármeccset rendezték. Bánhidit a képek tanúsága szerint csapattársa, Bodó Richárd is elkísérte, majd a beálló az Espanyol–Atlético Madrid mérkőzésről is bejelentkezett.

Hangáék 86–74-re megnyerték a találkozót, a korábbi csapata ellen pályára lépő magyar játékos négy pontot, három gólpasszt, három lepattanót, valamint egy szerzett labdát tett a közösbe.

 

Köszi az élményt és a mezt! @hangaadamonline #fcbarcelonabasketball

2,067 Likes, 1 Comments - Bánhidi Bence (@banhidibence27) on Instagram: "Köszi az élményt és a mezt! @hangaadamonline #fcbarcelonabasketball"

Good win today with some special guests. @pickhandball

2,010 Likes, 5 Comments - Adam Hanga (@hangaadamonline) on Instagram: "Good win today with some special guests. @pickhandball"


Instagram post by Richárd Bodó * Mar 1, 2020 at 11:58am UTC

656 Likes, 0 Comments - Richárd Bodó (@bodoricsi9) on Instagram




 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik