Férfi kézi: januárban vagy nyáron érkezik Veszprémbe Nenadics – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.07. 09:37
null
A család is szerepet játszhat Petar Nenadics (labdával) Veszprémbe igazolásában (Fotó: AFP)
A német Sky szerint Petar Nenadics, a Füchse Berlin férfi kézilabdacsapatának szerb válogatott irányítója jövő nyártól a Telekom Veszprém játékosa lesz. Montenegrói sajtóhír szerint viszont Nenadicsot már januárban megszerezheti a magyar bajnok, mégpedig az Aron Pálmarssonért a Barcelonától kapott 700 ezer euróból.

 

 

A Berliner Zeitung néhány napja megírta, hogy a Veszprém a mostani idény előtt szerette volna megszerezni Nenadicsot az izlandi Aron Pálmarsson pótlására. A Berlin vezetői akkor nemet mondtak, az idény végén azonban már nem sokat tehetnek, ha Nenadics menni akar, hiszen a szerb szerződése 2018 nyarán lejár.

A Bundesliga és a Bajnokok Ligája közvetítési jogait birtokló Sky úgy tudja, hogy a korábban a Pick Szegedben is játszó Nenadics jövő nyáron csatlakozik a Veszprémhez. A német televíziós csatorna a saját forrásaira hivatkozva közölte a hírt, hozzátéve, hogy a 31 éves játékos azért is döntött a bakonyi csapat mellett, mert közelebb akar lenni a Szerbiában élő családtagjaihoz.

A handballme.me ugyanakkor arról ír, hogy Nenadicsot már januárban megszerezné a Veszprém, mégpedig a Pálmarssonért kapott pénzből.

Eldőlt, a világ egyik legjobb irányítója, Aron Pálmarsson a következő tíz napban a Barcelona játékosa lesz. A két klub (Veszprém, Barcelona) vezetői megállapodtak egymással, a hírek szerint 700 ezer euró körüli összegben, így az izlandi játékos a válogatott meccsek utáni szünet után bemutatkozhat a legsikeresebb európai csapatban. A Veszprém azonnal felhasználja a katalánoktól kapott pénzt – Ljubomir Vranjes januárban szeretné megszerezni Petar Nenadicsot a Füchse Berlintől, ami szintén nem olcsó mulatság, nagyjából 400 ezer euróba kerülhet, mivel a szerbet szerződés köti a Rókákhoz 2018 nyaráig – olvasható a montenegrói szakportálon.

Mint ismert, Pálmarsson az idényrajt előtt sms-ben értesítette a Veszprémet, hogy nem kíván a csapat tagja lenni, habár érvényes, 2018 júniusáig szóló szerződése van.

A Bajnokok Ligája első öt fordulójára már lezárult a nevezési időszak, ám a csapatok még regisztrálhatnak új játékosokat. Ha ezt október 31-ig megteszik, akkor a játékos a 6. fordulótól már pályára léphet új csapatában. Ha kicsúsznak ebből a határidőből is, de február 1-ig megteszik, akkor az egyenes kieséses szakasztól számíthatnak az idény közben érkezőkre.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik