Férfi kézi BL: nincs csere a veszprémi keretben, Nagyot és Sterbiket is nevezik a döntőre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.02. 13:12
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetői arról tájékoztatták a Nemzeti Sportot, hogy Sterbik Árpádot és Nagy Lászlót is benevezik a meccskeretbe a Vardar Szkopje elleni Bajnokok Ligája-döntőre.

Mint ismeretes, a világklasszis kapusnak a lábfeje, míg az idény végén – voltaképpen a döntő után – visszavonuló átlövőnek a válla sérült meg a Kielcével szemben három góllal megnyert elődöntőben (33–30), ezért a veszprémiek kiutaztatták a helyükre a 17 éves Palasics Kristófot és a Balatonfüredtől idén kölcsönkért Szücs Bencét.a Kielcével szemben három góllal megnyert elődöntőben (33–30), ezért a veszprémiek kiutaztatták a helyükre a 17 éves Palasics Kristófot és a Balatonfüredtől idén kölcsönkért Szücs Bencét.

Legfrissebb információink szerint azonban a Veszprém szakmai stábja nem cserél a BL-döntő előtt, hanem Nagyot és Sterbiket is benevezi a fináléra, így Palasics és Szücs csak a lelátóról tekintheti meg a 18 órakor kezdődő összecsapást. Nem sokkal később a Veszprém hivatalosan is kiadta a keretét.

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA, NÉGYES DÖNTŐ, KÖLN
A HARMADIK HELYÉRT
15.15:
Barcelona–Vive Kielce (Tv:Sport1)
DÖNTŐ
18.00:
Telekom Veszprém–Vardar Szkopje (Tv:Sport1) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik