Férfi kézi BL: Ilics és Balogh Zsolt a forduló álomcsapatában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.23. 12:42
A hétvégén rendezték a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóit, amely után az európai szövetség ismét összeállította a forduló válogatásait. Az álomcsapatba Momir Ilics és Balogh Zsolt személyében bekerült egy-egy veszprémi és szegedi játékos is.

A legszebb védések között a második helyen emelték ki a veszprémi Mikler Rolandot, aki az első félidő 19. percében pár másodperc alatt két nagyot is hárított a La Rioja elleni mérkőzésen. legszebb védések között a második helyen emelték ki a veszprémi Mikler Rolandot, aki az első félidő 19. percében pár másodperc alatt két nagyot is hárított a La Rioja elleni mérkőzésen.

A forduló álomcsapata: Sterbik Árpád (Vardar Szkopje) – Uwe Gensheimer (Rhein-Neckar Löwen), Momir Ilics (MKB-MVM Veszprém), Diegot Simonet (Montpellier), Isszam Tezs (Montpellier), Balogh Zsolt (Mol-Pick Szeged), Pedro Rodríguez Álvarez (Naturhouse La Rioja)

A legszebb gólok közé a negyedik helyen bekerült a szegedi Antonio García talpról eleresztett felső sarkos bombája is.

Mint ismert, a Veszprém a La Rioját, a Szeged a Löwent búcsúztatta kettős győzelemmel, így egyedüliként hazánk képviselteti magát két csapattal a negyeddöntő keddi sorsolásán.

A NEGYEDDÖNTŐ MEZŐNYE
1. kalap:
THW Kiel (német), Barcelona (spanyol), MKB-MVM VESZPRÉM, Vive Tauron Kielce (lengyel)
2. kalap: PSG (francia), PPD Zagreb (horvát), MOL-PICK SZEGED, Vardar Szkopje (macedón)

A negyeddöntő sorsolását kedden tartják 11.30 órától Bécsben. A nyolc közötti párharcok első mérkőzéseit a 2. kalapból sorsolt csapat otthonában rendezik. A sorsoláson nincs nemzeti védettség és a korábbi csoportellenfelek is összekerülhetnek. A negyeddöntő-mérkőzések időpontjai: április 8–12., ill. 15–19.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik