Férfi kézi BL: a sérültjeit is elvitte magával a Kielce Kölnbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.30. 21:27
null
Dujsebajev jókedvűen érkezett (Fotó: Simon József)
A hétvégén rendezik meg a férfi kézilabda Bajnokok Ligájának négyes döntőjét hagyományosan Kölnben, s a résztvevők szép lassan már mind megérkeznek a helyszínre. A lengyel Kielce edzője, a korábbi magyar szövetségi kapitány, Talent Dujsebajev elárulta, a csapategység javítása érdekében különlegességgel is készültek.

 

A korábbi magyar szövetségi kapitány, Talant Dujsebajev a Kielcét szállító buszról lekászálódva helyszíni tudósítóinknak mosolyogva árulta el, rendkívül bizakodva várja a hétvégét, ráadásul egy apróbb titkot is megosztott kollégáinkkal.

„Frissen, jó hangulatban utaztunk és érkeztünk meg Kölnbe, és azért, hogy ez a jó hangulat minél tovább kitartson, és megmaradjon a csapatnál, elhoztuk magunkkal a sérült játékosainkat is, így a kisebbik fiam, Dani, valamint Michal Jurecki is itt van velünk. Nagy feladatok hárulnak egyébként rájuk is, a hangulat fenntartásán túl a többiek biztatásából is ki kell venniük a részüket” – mondta mosolyogva Dujsebajev, majd ismertette csapata további programját.

„Pénteken még edzünk Kölnben, aztán szombaton, remélem, legyőzzük a veszprémieket, még ha nehezen is, azt sem bánom” – jelentette ki a döntő napján 51. életévét betöltő kirgiz származású szakember.

Miután a csapatok megérkeztek, és egyaránt elfoglalták a szobáikat, napjuk vacsorával zárult, majd a játékosok legnagyobb többsége este kilencre már a szobájába vonult, s „eltette magát holnapra”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik