Férfi kézi: a Vardar három évre leigazolta Lackovicot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.23. 13:23
Egy nagy erősítés már hivatalossá vált a Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapata esetében, miután bejelentették, hogy hároméves szerződést kötöttek a klasszis horvát balátlövővel, Blazenko Lackoviccsal.

A 33 éves balátlövő szerződése az idény végén lejár a Hamburgnál, így ingyen érkezik Szkopjéba. A 197 centis Lackovic – akit korábban szóba hoztak a Pick Szegeddel is – 2008-ban igazolt a HSV-hez, amellyel német bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert, míg előtte négy évet a Flensburgban töltött. A horvát válogatott színeiben olimpiai (2004) és világbajnok (2003) lett, de begyűjtött egy olimpiai bronzot, két-két vb-, illetve Eb-ezüstöt, valamint egy Eb-bronzérmet is. akit korábban szóba hoztak a Pick Szegeddel is – 2008-ban igazolt a HSV-hez, amellyel német bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert, míg előtte négy évet a Flensburgban töltött. A horvát válogatott színeiben olimpiai (2004) és világbajnok (2003) lett, de begyűjtött egy olimpiai bronzot, két-két vb-, illetve Eb-ezüstöt, valamint egy Eb-bronzérmet is.

Mint korábban beszámoltunk róla, Szergej Szamszonyenko, a Vardar tulajdonosa arról beszélt a közelmúltban, hogy négy-öt új játékos igazolását tervezik. Lackovic mellett Sterbik Árpád neve is felvetődött, őt kivásárolnák barcelonai kontraktusából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik