Férfi kézi: 4-5 új játékos érkezik a Vardar Szkopjéhoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.17. 17:12
A hétvégén a Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapata megnyerte a SEHA-ligát, ezzel pedig Szergej Szamszonyenko tulajdonos is megszerezte első trófeáját az együttessel. Az orosz üzletember elmondta, várhatóan négy-öt új játékos érkezik Szkopjéba, de alapvetően együtt marad a csapat magja.

„A szezon előtt az volt a célunk, hogy megnyerjük a SEHA-ligát, és bejussunk a BL-ben a legjobb tizenhat közé. A BL-ben már a nyolc között járunk, és még nem tudjuk, hol a vége” – mondta Szergej Szamszonyenko, aki a Vardar Szkopje férficsapata mellett a budapesti négyes döntőbe jutó női együttes miatt is boldog lehet. A férfi BL-negyeddöntő kapcsán hozzátette:

„A Flensburg a favorit, tiszteljük őt, nagyon támadó szellemben játszik. Remélem, jó formánknak köszönhetően elérjük, hogy ötven-ötven százalékos esélyről beszélhessünk. Be akarunk jutni a négyes döntőbe” – tette hozzá a tulajdonos, akit a lehetséges igazolásokról is kérdezték.

„A következő évadban is erősek leszünk, az elkövetkező hetekben sok mindenre fény derül. Négy-öt új játékossal már megegyeztünk, de kilencvenöt százalékban együtt marad a mostani csapat. Nevekről nem beszélnék, tisztességesen akarunk eljárni a játékosokkal szemben. Már csak az aláírások hiányoznak” – mondta Szamszonyenko.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik