Férfi kézi: a Pick Lackoviccsal pótolná Larholmot - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.12.25. 15:23
null
Lackovic a magyar válogatottat is megszórta néhányszor (Fotó: Reuters)
A handball-planet.com kézilabdás szakportál szerint a Pick Szeged a horvát Blazenko Lackoviccsal pótolná az idény végén távozó Jonas Larholmot.

 

A svéd Larholm nyáron két év után elhagyja a Pick Szegedet, és a következő idénytől a Tvis Holstebrót erősíti, már alá is írta három évre szóló szerződését a dán csapattal.

A Tisza-parti klubnál már elkezdték keresni az utódját, és a handball-planet.com úgy tudja, hogy az első számú kiszemelt Blazenko Lackovic. A 33 éves balátlövő szerződése az idény végén lejár a Hamburgnál, és a portál szerint ideális lenne számára egy szegedi ajánlat. Így ugyanis közelebb élhetne a hazájához, és a magyar bajnokságban nem lenne annyira leterhelve, mint a Bundesligában. A két fél közötti tárgyalások állítólag már elkezdődtek.

A 197 centis Lackovic 2008-ban igazolt a HSV-hoz, amellyel német bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert, előtte négy évet a Flensburgban töltött. A horvát válogatott színeiben olimpiai (2004) és világbajnok (2003) lett, de begyűjtött egy olimpiai bronzot, két-két vb-, illetve Eb-ezüstöt, valamint egy Eb-bronzérmet is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik