Női kézi: Maszlova nem tart a Klujberrel való rivalizálástól

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.01.25. 18:54
France vs Montenegro - Women's EHF EURO 2020
Valerija Maszlovától sokat várnak a Fradiban (Fotó: Getty Images)
A nyártól a Ferencváros női kézilabda-csapatát erősítő Valerija Maszlova egy orosz portálnak beszélt az előtte álló időszakról.

A sport-express.ru orosz portálnak adott terjedelmes interjút a Ferencváros női kézilabda-csapatának egyik legújabb szerzeménye, Valerija Maszlova. Az orosz átlövő több érdekes kérdést érintett, egyebek mellett arról is beszélt, hogy nem tart a Klujber Katrinnal való rivalizálástól.

„Klujber Katrin egy kicsit idősebb, mint én, ráadásul már jó ideje a Ferencvárosban játszik, én azonban készen állok a kihívásra, nem tartok a rivalizálástól. Mindig is könnyen alkalmazkodtam az új helyzetekhez, a körülményekhez és a játékhoz is. Nehéz volt meghoznom ezt a döntést, hiszen nagyon kötődtem a Bresthez, a szurkolókhoz és az edzőhöz is. Ám egy sportpályafutás rövid, és ha akarsz valamit, akkor még időben lépned kell, nehogy már késő legyen” – fogalmazott az orosz játékos.

Maszlova az interjúban hozzátette:  több üzenetet is váltott a Fradi másik új szerzeményével, Darja Dmitrijevával, aki a Fradiba igazolást tanácsolta neki, akárcsak a zöld-fehérek két szerb légiósa, Andrea Lekics és Dragana Cvijics.

Hogy őszinte legyek, Darja (Dmitrijeva – a szerk.) valamint Andrea Lekics és Dragana Cvijics nagy szerepet játszott abban, hogy a Ferencvároshoz igazoltam. Írtam nekik üzenetet, és azt válaszolták, hogy ha ide jövök, akkor fantasztikusan fogom érezni magam és szívesen játszanának egy csapatban velem. Amikor az ember ilyen támogatást kap, akkor magabiztossá válik, és elkezd hinni abban, hogy valami érdekes dolog vár rá. Erős csapatunk lesz a következő idényben, és nagyszerű, hogy a kereten belül is ekkora versengés várható. Ez persze fizikailag és lelkileg sem egyszerű feladat, de már nagyon várom. Ha továbbra is ugyanúgy dolgozom, mint eddig, akkor minden rendben lesz” – mondta el Maszlova. 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik