Férfi kézi El: Rosta és Lukács csapatát is legyőzték a németek

Vágólapra másolva!
2023.11.21. 22:58
null
Fotó: Facebook/Elverum Handball
Rosta Miklós és Lukács Péter csapata is német ellenféltől kapott ki a férfi kézilabda Európa-liga csoportkörének keddi, negyedik fordulójában.

Az európai szövetség honlapja szerint a válogatott beálló Rosta Miklós hét lövésből négy gólt szerzett a román bajnok Dinamo Bucuresti csapatában, amely házigazdaként 33–32-re kikapott a Füchse Berlintől.

Lukács Péter mindkét kísérletét gólra váltotta a norvég Elverum HB színeiben, amely 38–35-ös vereséggel távozott a Flensburg-Handewitt otthonából.

A 11-szeres magyar válogatott Sunajko Stefan két kísérletből egyszer talált be a szerb bajnok és kupagyőztes RK Vojvodina együttesében, amely 32–29-re győzött a spanyol CB Ciudad de Logrono otthonában. A hazaiaknál a válogatott kapus Palasics Kristóf húsz lövésből hatot védett ki.

A Dinamo Bucuresti két győzelemmel és két vereséggel, a Vojvodina három sikerrel és egy vereséggel, a CM Ciudad de Logrono egy győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel, az Elverum pedig egy sikerrel és három vereséggel áll csoportjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik