Férfi kézi BL: Két világválogatott játszik egymás ellen – Eklemovics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.31. 18:02
Sorozatban a negyedik négyes döntőjére készül a Bajnokok Ligájában a Veszprém kézilabdacsapata, amely egy negyedik hely után, az előző két évben kétszer is ezüstérmes lett.

A magyar bajnok a szombati elődöntőben a PSG-vel játszik, amely a csoportkörben oda-vissza legyőzte.PSG-vel játszik, amely a csoportkörben oda-vissza legyőzte.

„Két világválogatott játszik egymás ellen. Egy lépéshiba, a két kapus közötti különbség, azaz olyan pillanatok dönthetik el a meccs kimenetelét, amiről most még nem lehet tudni” – nyilatkozta Eklemovics Nikola a Sport 24 híradónak a DIGI Sporton.

„Olyan belső motiváció dolgozik ilyenkor a játékosokban, hogy ha valakinek bármilyen fájdalma lenne, biztos, hogy a final fourban erről megfeledkezi” – mondta a Telekom Veszprém sportigazgatója, hozzátéve, hogy a kölni tornának – 20 ezer néző előtt – nagyon különleges hangulata van.

„A négy csapat négy szurkolótábora egyedülálló atmoszférát képes teremteni a Lanxess Arenában” – fogalmazott az egykori remek kézilabdázó.

A final four másik elődöntőjében a macedón Vardar Szkopje a spanyol Barcelonával játszik, a fináléra vasárnap kerül sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik