Női kézi BL: „a legjobb választás” – megvan a Vardar új edzője

Vágólapra másolva!
2016.11.03. 15:04
A nagy keresgélés után végül házon belül találták meg az új vezetőedzőt a Vardar Szkopje női kézilabdázóinál. A korábbi beugró szerep után immár hivatalosan is az eddig a férfigárda mellett tevékenykedő David Davis irányítja a macedón sztárcsapatot.  

Mint ismert, a Vardar döntetlent játszott a Ferencvárossal a BL nyitó körében, ami után megváltak a csapatot irányító Kasztratovicstól. a Vardar döntetlent játszott a Ferencvárossal a BL nyitó körében, ami után megváltak a csapatot irányító Kasztratovicstól.

Miközben lázasan keresték az új szakvezetőt, a HC Leipzig és az Asztrahanocska elleni BL-meccseken az eddigi másodedző, Ace Sztankovszki mellett a sportigazgató, Eduard Koksarov és a tulajdonos, Szergej Szamszonyenko is leült a kispadra.

Szombaton újra az orosz klub lesz az ellenfél, de erre a találkozóra már régi-új vezetőedzővel készülnek a szkopjeiek, ugyanis a spanyol David Davist bízták meg a feladattal. A 40 éves korábbi balszélső 2014 óta dolgozott a férficsapatnál, mint Raúl González segítője. A tavasszal már besegített Kasztratovicsnak a nőknél, a budapesti négyes döntőn is ott volt az együttes mellett, míg a továbbiakban már vezetőedzőként folytathatja a munkát.

„Úgy vélem, ez a lehető legjobb választás a klub szempontjából. David eddig is jól végezte a munkáját, és a jövőben a női csapat irányítása lesz az elsődleges feladata, a férfiaknál csak akkor segít be, ha az ideje megengedi" – mondta a bejelentés kapcsán Szamszonyenko.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik