Női kézi BL: a Fradi elleni iksz után kirúgták a Vardar edzőjét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.16. 15:31
Két nappal a Ferencváros elleni ikszes Bajnokok Ligája-nyitány után menesztették a Vardar Szkopje női kézilabdacsapatát irányító Indira Kasztratovicsot. 

A klub honlapján megjelent közlemény szerint a játékosokat a mai edzés előtt tájékoztatták a döntésről, a csapat a szakember nélkül is folytatja a felkészülést a BL következő mérkőzéseire. Az új vezetőedzőt az elkövetkező napokban nevezik meg. Annyi biztos, hogy az eddigi másodedző, Ace Sztankovszki továbbra is marad a stábban. közlemény szerint a játékosokat a mai edzés előtt tájékoztatták a döntésről, a csapat a szakember nélkül is folytatja a felkészülést a BL következő mérkőzéseire. Az új vezetőedzőt az elkövetkező napokban nevezik meg. Annyi biztos, hogy az eddigi másodedző, Ace Sztankovszki továbbra is marad a stábban.

Hivatalos információ tehát még nincs az új edzőről, de a találgatások már megindultak. A 24rakomet.mk úgy tudja, hogy a Vardar a jelenleg a DVSC-t irányító szlovén Tone Tiseljt nézte ki a posztra.

Kasztratovicsot 2012 őszén nevezték ki a macedón sztárcsapat élére, az azóta eltelt időszakban négyszer nyerte meg a bajnokságot a Vardar női csapata, és háromszor a hazai kupát, míg a Bajnokok Ligájában háromszor bejutott a final fourba, de a harmadik helynél előrébb nem végzett.

Mint ismert, a 2016–2017-es szezon 1. fordulójában az FTC 27–27-es döntetlent ért el Szkopjéban. Ez volt Kasztratovics utolsó meccse a Vardarral.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik