Női kézi: nem igazolhat a Larvik a távozó Sulland helyére?

Vágólapra másolva!
2015.05.18. 17:57
Könnyen megeshet, hogy a Larvik női kézilabdacsapata senkit nem igazolhat az idény végén Győrbe távozó jobbátlövő, Linn Jörum Sulland helyére.

A korábbi rossz befektetések miatt az év elején úgy tűnt, csődbe mehet a Larvik, és végül csak nagy nehézségek árán, illetve Vestfold megye közbenjárásával sikerült stabilizálni a helyzetet. A Norvég Kézilabda-szövetség döntése értelmében azonban hárompontos levonással kezdi a csapat a következő bajnokságot, illetve új játékost sem szerződtethet.az év elején úgy tűnt, csődbe mehet a Larvik, és végül csak nagy nehézségek árán, illetve Vestfold megye közbenjárásával sikerült stabilizálni a helyzetet. A Norvég Kézilabda-szövetség döntése értelmében azonban hárompontos levonással kezdi a csapat a következő bajnokságot, illetve új játékost sem szerződtethet.

Arra korábban megkapták az engedélyt, hogy a lejáró szerződésű Sullandnak új ajánlatot tegyenek, de a játékos végül a távozás mellett döntött, nyártól a Győri ETO-t erősíti. A Larviknál abban reménykednek, hogy arra is meglesz a lehetőségük, hogy a pótlásról gondoskodjanak, de a helyzet nem ilyen egyértelmű.

„Ez nem ilyen egyszerű. Jó kapcsolatot alakítottunk ki a Larvikkal, és a kialakult helyzetről tovább kell folytatnunk az egyeztetéseket, de nem a médián keresztül" – mondta a norvég szövetség részéről Per Eirik Magnussen az Ostlands-Postennek.

A Larvik egyébként 28–27-re győzött a norvég bajnoki döntő első mérkőzésén a Glassverket otthonában, szerdán este rendezik a visszavágót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik