Női kézi: Boskovics a fegyelmi bizottsághoz fordult Lekicsék bojkottja miatt

Vágólapra másolva!
2015.04.06. 19:22
Még két hónap a júniusi világbajnoki selejtezőkig, de továbbra sem látszik a megoldás a szerb női kézilabda-válogatottat bojkottáló klasszisok ügyében.

Mint korábban megírtuk, Andrea Lekics, Szanja Damnjanovics, Dragana Cvijics és a ferencvárosi Katarina Tomasevics úgy döntöttek, addig nem szerepelnek a nemzeti együttesben, amíg Szasa Boskovics a szövetségi kapitány.Mint korábban megírtuk, Andrea Lekics, Szanja Damnjanovics, Dragana Cvijics és a ferencvárosi Katarina Tomasevics úgy döntöttek, addig nem szerepelnek a nemzeti együttesben, amíg Szasa Boskovics a szövetségi kapitány.

Márpedig Boskovicsnak esze ágában sincs lemondani, helyette inkább a szövetség fegyelmi bizottságához fordult, amiért Lekicsék kihagyták a márciusi összetartást. Az elmúlt héten a szerb szövetség illetékesei szerették volna meghallgatni az érintett játékosokat, azonban mindannyiuknak fontos európai kupameccsük volt a klubcsapatukkal. Boriszlav Perovics alelnök minél hamarabb szeretne beszélni legalább a négy játékos egy részével, hogy tisztábban lássanak a kérdésben, mert vészesen közeleg a Románia elleni sorsdöntő vb-selejtező.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik