Női kézi: Lekicsék bojkottálják a szerb válogatottat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.19. 14:01
A szerb női kézilabda-válogatott meghatározó játékosai, Andrea Lekics, Szanja Damnjanovics, Dragana Cvijics és a ferencvárosi Katarina Tomasevics úgy döntöttek, addig nem szerepelnek a nemzeti együttesben, amíg Szasa Boskovics a szövetségi kapitány.

A Magyar Szó beszámolója szerint Lekics, mielőtt Nagybecskerekre utazott volna, ahol a válogatott készül, találkozott Velimir Marjanoviccsal, a szövetség elnökével, akinek ismertette álláspontjukat és a válogatottban uralkodó hangulatról is beszámolt.Magyar Szó beszámolója szerint Lekics, mielőtt Nagybecskerekre utazott volna, ahol a válogatott készül, találkozott Velimir Marjanoviccsal, a szövetség elnökével, akinek ismertette álláspontjukat és a válogatottban uralkodó hangulatról is beszámolt.

Lekics a hivatalos honlapján nyilvánosságra hozta azt a négy játékos által jegyzett közleményt, amelyben megerősítik a fent leírtakat. Hangsúlyozzák, hogy mindig büszkén viselték a szerb válogatott mezét, a decemberi Eb-n többen még nem teljesen egészségesen is vállalták a játékot, de változásokat szeretnének a csapatnál. Azt nem kívánták elárulni, hogy pontosan mi a bajuk Boskoviccsal.

A szerb válogatott a bánáti városban a Szlovénia elleni felkészülési mérkőzésre készül, amely a Románia elleni júniusi világbajnoki selejtezős főpróbája lesz. A vb-t december 5. és 20. között rendezik Dániában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik