Női kézi: eddig tartott Pineau számára a ljubljanai kaland

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.01. 12:27
Mindössze négy hónap után közös megegyezéssel szerződést bontott a Krim Ljubljana női kézilabdacsapatával Allison Pineau.

A szlovén klub honlapján megjelent közlemény szerint Pineau-ra a játéktudása és a tapasztalata miatt számítottak, és együtt szerettek volna nagy célokat elérni, de abban nem egyezett a két fél véleménye, hogy erre mikor nyílik reális esély. A játékos a Krimben három BL-középdöntős meccsen lépett idén pályára, ezeken tíz gólt szerzett. A klub kapcsán továbbra is hallani jelentős tartozásokról, így nem lenne meglepő, ha ez lenne a szakítás valódi oka. A Ljubljanába a Vardar Szkopjétól érkező Pineau-nak valószínűleg nem lesz másik klubja az idény hátralevő részében.

A 25 éves irányítót 2009-ben a világ legjobbjának választotta a nemzetközi szövetség. Hazájában az Issy-les-Moulineaux (2006–2009) és a Metz (2009–2012) színeiben szerepelt, mielőtt a Valceába igazolt. A román együttes bedőlése után 2013-ban elfogadta a szupercsapattá formálódó macedón Vardar Szkopje ajánlatát, amellyel rögtön az első szezonban négy közé jutott a Bajnokok Ligájában, és a final fourban végül a harmadik helyen zártak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik